Moja vizija Dogodka in družbe po Dogodku – LWStarGazer


Dogodek se bo zgodil.

V to sem prepričan.

O tem ni dvoma, ker nobena galaksija niti enkrat v tem ciklu stvarstva ni preskočila svojega pulza, svojega galaktičnega utripa.

Vem, da sem odvijanje Dogodkov velikokrat videl na drugih svetovih v drugih galaksijah, toda zavestno se jih spomnim le nekaj. Spomini so megleni, toda dovolj stabilni, da vlijem upanje starejši generaciji Zvezdnih kalčkov1, ki so izgubili vso vero, da se bo Dogodek zgodil v njihovih življenjih.

Zgodil se bo, ne vdajte se. 

Spomnim se, da sem bil v medgalaktičnem prostoru in opazoval spiralno ali pa lečasto2 galaksijo. Čakali smo na njen galaktični utrip. Te galaksija ni bila okupirana s strani temnih sil in prisotnost primarne anomalije ni povzročala nenadzorovanega kaosa, zato je njen srčni utrip služil svoji naravni funkciji: da spodbudi evolucijo vsega življenja v tej posamezni galaksiji, da razširi kolektivno galaktično zavest ter da okrepi povezave vseh galaktičnih prebivalcev z Virom.



Ko je nastopil trenutek utripa, se je le-ta začel na sredini galaksije, v Centralnem Soncu. Ko se je pulz širil od Centralnega Sonca do roba te galaksije, je spremenil svojo barvo. Prva tretjina udarnega vala/pulza, je sijala z briljantno belo svetlobo, zato ker se najvišja koncentracija Svetlobe običajno nahaja blizu galaktičnega jedra/Centralnega Sonca. Naslednji dve tretjini tega udarnega vala sta spreminjali svoje barve iz bele v mavrične barve. To je bila presunljiva predstava. Ob opazovanju sem čutil takšno veselje, kot da bi prvič v svojem življenju videl sneg. (Galaktični utripi se vedno pričnejo znotraj središča galaksij. Galaktična Centralna Sonca vsake galaksije so zvezdna vrata, ki vodijo do Vira in ta Galaktična Centralna Sonca sprožijo utripe/Galaktične Dogodke svojih galaksij. Udarni val, ki sem ga opisal, se v bistvu vidi na tak način samo z razdalje, toda če bi se pomaknili bližje, bi videli, da to ni samo val energije, ki potuje od središča do roba galaksije, ampak da so same zvezde prenašalke tega galaktičnega pulza – kot če bi vse zvezde še bolj zasijale v sekvenci, kot navijači kakšne športne tekme, ko se dvignejo s stolov in usedejo nazaj, ko njihova ekipa zadane gol.)




Spomnim se še enega Dogodka, ki se je zgodil v galaksiji Andromeda3 pred okoli osmimi milijoni let, nekaj časa zatem, ko se je začelo širiti zlo in ko je začelo prihajati do prvih invazij temnih sil. Ta Dogodek je služil kot pomoč k osvoboditvi tistega okupiranega planeta. Bil sem na površju tega planeta in doživel tisti Dogodek v živo. Takrat sem bil v drugačnem telesu, pripadnik popolnoma drugačne oblike življenja in obstajal v vsaj peti dimenziji. V peti dimenziji lahko dobesedno vidimo eksplozijo svetlobe, ki običajno prispe iz lokalnega sonca/zvezde in zaobjame celoten planet v zaslepljujoči svetlobi. Tej energiji se ni moč upreti, to je ena izmed najbolj izpolnjujočih izkušenj, ki jih lahko doživimo. Toda energija ne prispe samo iz lokalne zvezde, ampak tudi planet sproži svoje jedro in sprosti svojo energijo, čeprav v veliko manjšem obsegu, kot jo sprosti zvezda. Torej, energija potuje iz neba (zvezde) proti jedru planeta ter potuje tudi iz jedra planeta, prečka planetarno površje in nadaljuje svojo pot proti ionosferi. Temne sile so bile izbrisane iz tistega planeta. 

Vedno sem si zamišljal, da bom Dogodek na Zemlji doživel kot zaslepljujoč sij svetlobe, ker je to najmočnejši spomin na Dogodek, ki sem ga takrat doživel v galaksiji Andromeda, toda ker se bo zaslepljujočo svetlobo najverjetneje videlo samo z višjedimenzionalnih planjav, upam, da mi bo moj Višji Jaz poslal vsaj utrinek tega svetlega vala Svetlobe, ko doseže višjedimenzionalne ravni zemeljskega površja. 

To je moja vizualizacija trenutka Dogodka:

Naše Sonce zasveti in energija Dogodka doseže Zemljino površje. Vsak prebujeni zvezdni kalček doživi Dogodek na Zemlji v najbolj polnem in izpolnjujočem potencialu, popolnoma lahko začutijo energijo galaktičnega pulza in ji prepustijo, da teče skozi njihova fizična telesa, ki delujejo kot prenašalci ali oddajniki, ki bodo enakomerno razporedili to energijo v njihovo lokalno območje preostalim pripadnikom neprebujene populacije na površju planeta. Vsak prebujeni Zvezdni kalček končno doživi Dogodek, na katerega smo vsi tako dolgo čakali (nekateri izmed nas dlje od enega življenja) in občuti največje veselje potem, ko smo bili v tej karanteni ujeti precej dalj časa od pričakovanega. Vsak neprebujeni Zvezdni kalček doživi to energijo na način, ki jih bo popolnoma prebudil in v celoti povezal z njihovimi Višjimi Jazi in njihovimi višjimi nameni. Upam, da bodo tudi doživeli ekstatično energijo in se hitro spomnili svoj prejšnjih življenj kot izvenzemeljskih bitij. Za populacijo na površju planeta, ki je popolnoma neprebujena, upam, da bodo tudi najbolj trmasto speči doživeli vsaj nekaj otipljivega, nekaj, česar še niso doživeli, nekaj, zaradi česar bodo vedeli, da se je zgodila zelo pomembna stvar ter da jo bodo občutili kot najbolj opolnomočen trenutek svojih življenj. Želim si, da vsako bitje tega sveta zavestno doživi to energijo in upam, da niti eno bitje ne zamudi tega prečudovitega občutka.        

Dogodek se zgodi okoli poldneva v vzhodni Aziji, Avstraliji in preostali Oceaniji, v zgodnjih jutranjih urah v Evropi in Afriki ter v poznopopoldanskih/večernih urah v obeh Amerikah (*opomba: to je samo moja vizualizacija in ne dejansko potrjene informacije). Dogodek izbriše preostale bombe s toplet4 delci in ukine karanteno. Sile Luči nad, pod in s površja planeta prihitijo s polno silo in odstranijo vso preostalo temno osebje. Vse televizijske in radijske postaje, pretočni Youtube kanali in druge spletne strani začno poročati o tem, kaj se dogaja. 

Moja vizualizacija obdobja na Zemlji po Dogodku:

Vse vojne/konflikti se končajo. Skupine Sestrstev Vrtnic z vsega sveta se zberejo in začno izvajati nujno potrebne meditacije in najpomembneje, kanalizirajo pomirjujoče in miroljubne energije Boginje, saj jih bomo zelo potrebovali v prvih nekaj dneh oziroma tednih po Dogodku, saj lahko preostalo populacijo na površju planeta zajame panika. To bodo maratonske meditacije, ampak se bodo izplačale. Vsi člani skupin Sestrstev Vrtnic bodo opravičeni izostanka svojih običajnih matričnih služb, saj le-te kmalu ne bodo več potrebne. Aktivirajo se Skupine za Podporo Dogodka, ki pomagajo silam Luči pri distribuciji najbolj osnovnih življenjskih potrebščin populaciji na površju planeta. Nekaj dni po Dogodku se začne distribucija naprav brezplačne energije in gospodinjskih replikatorjev. V moji vizualizaciji vsako človeško bitje prejme osebni replikator v roku enega meseca po Dogodku. Celotna tranzicija ne bo počasna, kot to pričakujejo nekateri ljudje; upočasnjevanje tempa in napredka je značilno za temne sile in ne za sile Luči – spremembe bodo hitre, takšnih zamud, kot jih doživljamo sedaj, ne bo. Prav tako Aliansa/sile Luči s površja planeta začnejo graditi infrastrukture Otokov Luči.  

V prvih nekaj tednih se kolektivna človeška zavest začne deprogramirati od najbolj običajnih principov in programov matrične družbe: od ideje, da je treba delati za preživetje, od poneumljajočih trendov, od nepotrebnih religij, itd. V prihajajočih mesecih se drastično spremenijo učni načrti, ki so bili v veljavi pred Dogodkom, znanstveniki se izobrazijo o resničnih in zatajenih zakonih fizike ter drugih znanstvenih področjih. Razkritje je v polnem zagonu. Človeštvu so predstavljeni prepovedani izumi, kot so medicinske postelje, teleportacijske naprave in leteči avtomobili. Razkrita je prava zgodovina Zemlje in Sončnega sistema. Vsi ekosistemi se pozdravijo in očistijo onesnaženja. Na našem nebu so vidni prvi utrinki in preleti naprednih visokovibracijskih oblačnih/zvezdnih ladij. Tisti, ki so pripravljeni, začnejo doživljati osebne Prve Stike z izvenzemeljskimi bitji, ki pristanejo na njihovih zemljiščih. Ti ljudje poročajo o svojih izkušnjah na televiziji ali radijskih postajah ali v živo na pretočnih Youtube kanalih. Tisti zvezdni kalčki, ki bodo želeli živeti v otokih Luči na površju planeta ali na stacionarnih vesoljskih postajah ali vesoljskih ladjah v Zemljini orbiti, bodo imeli na voljo vse, da se bodo lahko odselili na izbrano mesto skupaj z njihovimi dušami dvojčicami5, sorodnimi dušami6 in dušnimi družinami, zato da lahko začnejo delati na svojih skupinskih ali individualnih procesih Povzdignjenja7. Tistim Zvezdnim kalčkom, ki bodo želeli nemudoma zapustiti Osončje, bo omogočeno oditi. Preostalo človeštvo začne sprejemati neizpodbitno dejstvo, da je naša kozmična družina resnična in to utre pot Uradnemu Prvemu Stiku, ki se bo zgodil okoli enega leta po Dogodku v stavbi Združenih Narodov. Na ta zgodovinski dan, bo planet Zemlja uradno sprejet v Galaktično Svetlobno Omrežje Mlečne Ceste. Človeštvu se predstavijo nove izvenzemeljske rase, sprva tiste, ki so nam fizično bolj podobne, kasneje pa se bodo predstavile tudi bolj eksotične oblike življenja.

Kolektivna zavest človeštva gre skozi glavno in najdaljšo fazo tranzicije od entropične družbe do družbe, ki je odprta in v sozvočju s preostalo galaksijo in vesoljem. Človeštvo se poduči o osnovnemu višjemu znanju in zdravilnih meditacijskih tehnikah. Vsi se povežejo s svojimi duhovnimi vodniki in Višjimi Jazi. Vsa mesta na površju planeta se začno spreminjati, arhitektura postane bolj usklajena s sveto geometrijo in tudi po svojih najboljših močeh integrira naravo. Vse stavbe so futuristične in zelo lepe. Vesoljsko potovanje postane dostopno vsakomur.

Ljudje začnejo delati to, kar si želijo početi v svojem življenju, se obnašati tako kot se želijo, ljubiti kogarkoli želijo, doživeti kar si želijo. Za nikogar ni več ovir. Ljudje lahko svobodno potujejo kamorkoli si želijo in živijo tako, kot si želijo. Če želijo družbi prispevati svoje edinstvene spretnosti in talente, lahko to svobodno naredijo na kakršenkoli način si želijo. Vsa prispevanja, tudi najmanjša, so zelo cenjena in spoštovana. Če še niso pripravljeni prispevati družbi in si, ne vem, samo želijo potovati po svetu ali nekaj časa samo živeti v miru, so jim vrata na široko odprta in zaradi tega niso zasmehovani. Njihove osnovne potrebe jim zaradi tega niso odvzete, saj bodo prehranska varnost, oblačila in zatočišče postala osnovna norma naše nove družbe.   

V 3 – 5 letih po Dogodku, se zgodi prvi val povzdignjenja. Po okoli 6 – 8 letih po Dogodku, se zgodi drugi val povzdignjenja. 9 – 11 let po Dogodku, se zgodi tretji in zadnji val povzdignjenja (*opomba: to je samo moja vizualizacija in ne kakršnekoli potrjene informacije).


Nekaj mesecev po tretjemu valu preostalo nepovzdignjeno domorodno zemeljsko človeštvo odide z vesoljskimi ladjami na primeren 3D planet, na katerem bodo lahko nadaljevali s svojo evolucijo. Zemlja se pripravi na finalno očiščenje v obliki cunamija, ki bo odplaknil zadnje preostanke temne okupacije. Jaz stojim na robu oblačnega mesta – orbitalne platforme skupaj z mojo/-im plamen dvojčico/-kom in opazujem, kako se cunami pomika po svetu (še vedno skoraj vsak dan preko svojega/-jo Višjega/-e Jaza prejemam ta osebni trenutek prihodnosti, ko stojim visoko nad površjem in opazujem pot cunamija). Edina mesta, ki ostanejo na površju planeta, so Otoki Luči in nekaj malega zgodovinskih človeških mest, ki stojijo na pomembnih planetarnih vrtincih, ki bodo postala Mesta Luči. Zemlja zviša svojo frekvenco s tretje na peto dimenzijo. Tranzicija je zaključena. Svoj prvi zrak zajame nova napredna družba, ki jo mnogi imenujejo ''Nova Atlantida''.   

https://zmagaluci.blogspot.com/2019/02/sveze-novice-o-mehurckih-nebes.html

Želim si, da vsi doživijo Dogodek na tak način, kakršnega si želijo doživeti ter da tranzicijo ne spremlja preveč kaosa. Upam, da po Dogodku vsi začnejo živeti svoje sanje in imajo srečno in izpolnjeno življenje. Naj se naše vizije Dogodka čim prej uresničijo!  

Zmaga Luči!!!

LWStarGazer




Opombe prevajalke:

1 Zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih kalčkov programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih kalčkom omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s svojimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih kalčkov je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim kalčkom dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.

2 Lečasta galaksija – tip galaksije, ki v Hubblovi razvrstitvi galaksij predstavlja vmesno vrsto med eliptično in spiralno galaksijo. Lečaste galaksije so kolutaste galaksije (kakor spiralne) brez medzvezdne snovi (kakor eliptične galaksije). Navkljub morfološkim razlikam, si lečaste in eliptične galaksije delijo skupne lastnosti, kot so spektralne značilnosti in skalna razmerja. Obe vrsti se lahko smatrajo kot zgodnji tip galaksij, ki se razvijajo pasivno, vsaj v lokalnem predelu vesolja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Le%C4%8Dasta_galaksija in https://en.wikipedia.org/wiki/Lenticular_galaxy.

3 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. V temni in jasni noči je vidna s prostim očesom. Z maso približno 1,5 naše Galaksije je največja galaksija v Krajevni skupini, ki jo sestavljata dva ducata majhnih galaksij skupaj s tremi velikimi: Andromedino, našo Galaksijo (Mlečna Cesta) in M33. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.

4 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

5 Duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.

6 Sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

7 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji

Priljubljene objave