ŠTIRI SANJE LESTERJA DUEA (1. DEL)


Tu sta prvi dve izmed štirih sanj Lesterja Duea, ki so zgodile med aprilom 2017 in septembrom 2018: 



1. SANJE
Torek, 18. 04. 2017



Sem na travniku oz. nečem podobnem, bilo je ponoči, sijale so zvezde, nebo je temno, z menoj je več ljudi, rekel bi, da so družina ali neki prijatelji.  



Nenadoma sem v sobi, obarvana je s temno-modrimi odtenki ter svetlikajočimi se kovinsko-srebrnimi odtenki, tam je nekaj udobnih ''kavčev''. Obrnem se, da grem tja, kjerkoli so oni, tam kjer so velike cevi, ki so visoke pet metrov in široke tri metre ter so transparentne svetlomodre barve. Teh cevi je okoli pet, med njimi je po 50 cm prostora, ne vidim nobenih povezav.  



Ko vstopim, naenkrat vidim nekaj, kar bi pomenilo ''duša'', materializira in ustvarja osebo; to je teleportacijski sistem. 



Malce bolj nazaj je soba, kamor hodijo ljudje, ostali sedijo z očali kot so VR-Occulus, vendar bolj naprednimi, izgledajo kot očala s tekočino, oblečeni so v enojne obleke bele barve. 



Nekdo, ki ga ne morem registrirati, pride do mene in začnem se počutiti sproščeno in tiho, vpraša me, če želim iti v ''sobo'' in poslušati glasbo, jaz odvrnem: ''vem, kaj počnete, uporabljate Mozartov opus št. 2 za povečanje čustvene občutljivosti ljudi'', kar sam zanikam.   



Približam se osebi (punca, ki izgleda stara okoli 20 let, ima kratke in rjave lase) in rečem ji, da želim oditi. 




Po sanjah



Ko sem se prebudil, sem potreboval čas, da sem prišel k sebi in razporedil dogodke iz sanj. Stvar, katera me je najbolj zanimala je bila, kaj je bilo to v zvezi z Mozartovim opusom št. 2, ki se je uporabljal za ''povečanje čustvene občutljivosti ljudi'', kar nisem razumel. Poiskal sem izraz ''Mozart'' in to sta prvi dve povezavi, ki sem ju našel. 








2. SANJE
Četrtek, 22. 03. 2018 



Sem v velikem, zelo velikem in visokem prostoru, ki je zaprt. Pred menoj vidim zemljišče, ki je obarvano sivo, ima lesk, zemlja je mehka. 



Na moji levi in desni strani sta dve veliki okni (visoki in dolgi), vidim vesolje (ni observatorij), zraven mene je nekdo, ki govori z mano, ta oseba je precej višja od mene, ne vem, kaj govori (ne spomnim se). 



Pred menoj so velika vrata, ki so malce nagnjena (rahlo nagnjena), predvidevam, da sem prišel skozi ta vrata.  



Sledeča slika je v perspektivi prve osebe, vidim, kako se pomikam proti ''ospredju''. Tam je še eno ''sprednje'' okno, prav tako ogromno, v tem trenutku ne vidim nobenega planeta. 



Ta gospod (levo) je veliko višji od mene (desno), pred menoj je neke vrste rampa.


Zadaj

Ta slika prikazuje, kako vse izgleda, če se obrnem za 180°. 

Majhne diagonalne črte so modre luči.

Spredaj


Ali želite deliti z nami? 


Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 





Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 



Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  



Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 


Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 



Komentarji

Priljubljene objave