MOJ STIK Z IZVENZEMLJANI - AGA

Dragi prijatelji, 

prebrala sem poziv in sedaj sem tu, da bi z vami delila mojo čudovito izkušnjo. 

Junija letos sem ponoči imela sanje (okoli dveh zjutraj).  

V sanjah sem bila v visoki hiši - vsekakor je to bila človeška hiša, s stopnicami in leseno ograjo. Vse ostale podrobnosti so bile skrite v temi.

Tam sem bila sama in nekako sem se počutila prestrašeno, zaskrbljeno. Bilo me je strah, vendar nisem mogla razumeti zakaj, zato sem iskala razlog tega strahu.

Za trenutek sem videla človeka, ki je hodil proti meni. Bil je zombi, vendar me je zaobšel in sploh ni bil tako strašljiv. Ni bilo vidne nevarnosti, vendar sem bila še vedno vznemirjena, prestrašena. To ni bila velika panika, temveč stalna in vztrajna nemirnost.

Ok, pogledala sem po stopnišču in v temi zagledala majhne svetlo-modre luči. Bile so neke vrste kresničk. Gibale so se počasi oz. so stale tam, ali pa so prehajale stopnice.

Bili so zanimive, toda ali sem se bala kresničk?

Ko sem jih pogledala bližje, sem nenadoma ugotovila, da to niso kresničke, to so bila modra žareča bitja !!!!!

Ta bitja so se premikala povsod po hiši ali pa so stala na stopnišču. Gibala so se veličastno, ne na nevrotičen način, kot to počno ljudje.

Narejeni so bili iz modre žareče svetlobe in se v temi zelo rahlo sijali. Videla sem lahko le njihove obrise, v notranjosti ni bilo telesa. To so bila popolnoma energetska bitja. Edino, kar je bilo drugačno je bilo to, da so imeli na sredini glave točko, ki je svetila z malo več svetlobe. Menim, da je to bil njihov telepatski um.

Drža je bila humanoidna, kar pomeni obris glave in vratu, nato pa je sledil nekakšen "brezoblični plašč". Niso imeli ne nog, ne rok, ne oči.

Niso govorili z menoj ali me gledali, samo pokazali so se, zato da sem jih lahko nekaj časa gledala.

Zelo kmalu sem se prebudila. Še vedno sem bila nekoliko prestrašena, kar je verjetno prihajalo iz moje podzavesti. Moj zavestni um se je tako navdušil, saj sem se zavedala, da mi je bilo dano krasno, krasno darilo - spoznala sem bitja iz drugih dimenzij.

Upam, da se bodo kmalu vrnili. 💓

Z najlepšimi pozdravi, Aga iz Poljske

 

PS. Risbe niso popolnoma enake, kot je bilo v sanjah, to je samo vtis. Več dni ko mine, manj podrobnosti se spomnim.



Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/07/my-et-contact-by-aga.html

---------------------------------------------------

 Ali želite deliti z nami? 


Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu:



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo?

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani? 

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 
Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku.

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi:


Komentarji

Priljubljene objave