NOČNE PUSTOLOVŠČINE - MONIKA S.

Z vami bi rada delila sanje, ki se mi dogajajo zadnje čase.

Nekaj noči nazaj sem sanjala, da sem z ekipo odšla na misijo. V veliki zgradbi smo nekaj iskali s pomočjo digitalnega 3D zemljevida, ki je kazal pozicijo ''objektov''. Ne vem, kaj smo iskali, vendar smo to vedno našli.  

Sinoči sem ponovno imela sanje o tem, tokrat smo iskali v drugi zgradbi. Svojih sodelavcev nisem nikoli razločno videla.  

Nato sem se odpravila domov z uspešne misije. Bilo je že temno, veliko snega (tam, kjer živim, je poletje). Začel je pihati veter, ulične svetilke so utripale in se ugasnile. Nenadoma sem na nebu nad ulico videla velike krogle; bile so bele/prozorne. Vedela sem, da so to ladje temnih sil in čutila sem, vendar nisem videla, da so na nebu tudi ladje sil Luči. Stekla sem domov, vendar je bila to hiša mojih staršev in brata, ne moja sedanja hiša. Moj brat je kidal sneg, da bi prišel do vhodnih vrat. Ko smo vstopili, je ena od krogel pristala za vogalom hiše. Sneg nas je oviral, ko smo poskušali zapreti in zakleniti vrata, vendar nam je uspelo. Prav tisti hip pa so bila vrata odtrgana iz okvirja in tam je stala "oseba". Izgledala je kot hibrid, delno človek, delno nezemljan, s sivkasto in rjavo kožo, daljšim obrazom, bil je čudno popačen. Zdel se mi je kot zombi. Nenadoma je bilo v bližini več družinskih članov in ljudi, vsi so bili v nekakšnem transu. Pomoči z njihove strani ni bilo za pričakovati.

Od vsiljivca sem stala nekaj metrov, gledala sva se v obraz. Druge izbire ni bilo. Komaj sem lahko govorila, zašepetala sem "ukaz 12 21", vendar me je slišal in na njegovem obrazu se je prikazal velik strah. Bil je pogubljen. Ponovila sem še dvakrat, glasneje.

Konec sanj. VEM pa, da smo bili rešeni in da so sile Luči zmagale.

Zjutraj je mož rekel, da sem govorila v spancu. Tega nikoli ne počnem! Zaradi tega sem se spomnila sanj in dejstva, da sem uporabila ukaz 12 21 preden sem zaspala, z namenom, da bi poklicala svojo ekipo in ponudila svojo uslugo ali pa se samo družila z njimi, kot to v zadnjem času veliko počnem.

Torej ali so to bile samo nore sanje ali pa res hodim na misije na astralno raven?

Monika S.


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2021/09/night-adventures-by-monika-s.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave