ALI ŽELITE, DA SE PRIKAŽEMO?

Spodaj je pismo, ki so ga napisale dobronamerne civilizacije v tej galaksiji. To pismo je bilo omenjeno v Cobrini objavi aktivacije Božanske intervencije, ki bo potekala 21. decembra ob 16.00 uri po UTC času.


Kot je pojasnjeno v pismu, dobronamerne  civilizacije živijo v visokem stanju duhovnega razvoja in imajo močno neposredno povezavo z Izvorom. Želijo, da se človeštvo pridruži What is the lever effect galaktični družini, vendar potrebujejo jasen, močan in usklajen signal populacije na površju planeta, da je stik zaželen.

To peticijo lahko podpišete tudi, če želite popolno razkritje teh dobronamernih sil in njihovo celovito partnerstvo.

https://www.thepetitionsite.com/en-gb/576/357/913/planetary-liberation-now/

Spodnje pismo je sestavljeno iz dveh delov, uvodnega in glavnega pisma človeštvu "ODLOČITE SE, ALI BI SE MORALI PRIKAZATI!"

To, kar boste prebrali, je nedvomno eno najboljših glasovanj, ki se ga boste lahko udeležili v tem ključnem času našega povzdignjenja1.

To glasovanje je popolnoma zasebno in glasovi bodo prešteti natančneje, kot si mislite. In vi dejansko imate možnost glasovanja.

To dolgo pismo je vredno vašega pozornega branja, do zadnje pike.

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

 

Uvodno pismo: ZADEVA: Izvenzemljani Zemlji: Ali želite, da se prikažemo?

MWM: To dolgo pismo človeštvu se je pojavilo brez očitnega povratnega naslova, objavlja se ga tu in tam. To je še en spletni prispevek, za katerega ne morem oceniti veljavnosti. Vse, kar lahko rečem je, da zveni kot dobra ideja, da je skladen in je napisan spretno na ravni inteligence in zrelosti, ki bi ga povezal z resno, ne-tehnično, dejansko stopnjo diskurza. Besedilo ni etnično obremenjeno in pisec zelo dobro razume jezik in človeško psihologijo, čeprav je nekaj trenutkov, ko je slovnica drugačna, kot smo je vajeni in je nekaj jezikovnih napak. Najpomembneje je, da se pismo ne sklicuje na nemogoče konstrukcije, lažno tehnologijo ali kakršnokoli vrsto religioznih ali novodobnih besed. To je najbolj čisto pismo, ki bi ga lahko našli. Zato vam ga pošiljam, da ga "preverite" in vidite, kaj o tem domneva naša raziskovalno-svetovalna skupina Phoenix Five. Pošiljam vam ga tudi, ker bi to pismo lahko bilo resnično...

Glavna trditev v pismu je, da je človeška civilizacija zdaj v postopku nenadzorovane implozije, ki je ni mogoče "popraviti" znotraj obstoječih družbenih sistemov. Implozija že povzroča in še bo povzročila velik prelom na vseh človeških področjih. Temna pot vodi navzdol do uporabe tehnologije za hitro zasužnjevanje človeške populacije v močno degradiranem in nezdravem okolju. Tisti, ki določajo to pot, mnogi med njimi nehote, imajo premoč v preskrbi z naravnimi viri in lahko pridobijo prednost v prihajajočem prelomu. Veliko pa je tudi tistih, ki bi ubrali osvobajajočo pot; le-ti bi lahko pridobili prednost, če bi RAZUMELI IZBIRO in se znebili strahu, občutka osamljenosti in se informirali o resničnem stanju.

Glavna trditev v pismu je, da bi množično prikazovanje izvenzemljanov na nebu zdaj lahko pomagalo človeštvu odstraniti tančice iluzij in prevar, pomagalo rešiti mnoga eksistencialna vprašanja in dileme ter zagotovilo "privlačno silo", ki bi pomagala izvleči pozitivno mentaliteto iz družbenega vrtinca smrti in omogočila, da se človeštvo preusmeri na naslednjo stopnjo evolucije.

Glavno vprašanje v pismu je, ali torej želite, da se izvezemljani prikažejo. Izvenzemljani so navedli, da bi neposreden stik in nekaj kulturne pomoči zagotovila sredstva za premagovanje glavnih ovir družbene in kulturne evolucije človeštva.

Izvenzemljani trdijo, da je za tak stik treba pripraviti mentalno/čustveno podlago. Privolitev in pričakovanje za takšen stik je treba ustvariti po vsem svetu, tako bi se manj ljudi množično odzvalo s strahom ali postalo manipuliranih s strani elite. Izvenzemljani trdijo, da bi osredotočen telepatski odgovor vsakega bralca zadostoval izvenzemljanom pri ugotavljanju, kaj bi oz. ne bi smeli storiti.

Čeprav internet v tem času dosega univerzalno prodornost, izvenzemljani prosijo, da se to pismo, njihovo prvo množično sporočilo, univerzalno prevede in posreduje po vsem svetu. Izvemzeljani so tudi dejali, da bi to morali delati ljudje za ljudi. Pozabite na javne medije.

Kot sem rekel, je to zelo zanimivo. To pismo je popolnoma brez tistih "kanalizirajočih" stvari, hvala bogu! Nimam pojma, s čigavo agendo se to ujema, lahko bi domnevali veliko različnih stališč in pogledov na to sporočilo. Ali je to le še en pisatelj, ki ustvarja osnovo za drugo knjigo ali filmski zaplet in ustvarja občinstvo ob svojem pisanju? Že nekaj jih je naredilo kaj podobnega na drugih področjih, zato je nekaj zdravega skepticizma vsekakor primernega. Toda ta skepticizem morda sploh ne bo ovira pri odgovoru na vprašanje, zastavljeno v pismu, pravzaprav lahko pomaga. In morda, samo morda.... no, tukaj je pismo, nič ga nisem spremenil. Odločite se sami. ~mwm~



SPREMENITE SVET!

"ODLOČITE SE, ALI BI SE MORALI PRIKAZATI!"

Ni pomembno, kdo vam je posredoval to prevedeno sporočilo; ta oseba bi morala v vaših mislih ostati anonimna.

Pomembno je, kaj boste vi storili s tem sporočilom!

Vsak izmed vas si želi izražati svojo svobodno voljo in biti srečen.

To so atributi, ki so nam bili prikazani in do katerih imamo sedaj dostop.

Vaša svobodna volja je odvisna od vašega zavedanja svoje lastne moči.

Vaša sreča je odvisna od ljubezni, ki jo dajete in prejemate.

Kot vse zavedne rase na tej stopnji napredka, se lahko na vašem planetu počutite izolirani. Ta vtis vas je prepričal v vašo usodo. Kljub temu se nahajate na robu velikih pretresov, ki se jih zaveda le manjšina.

Ni naša odgovornost, da spreminjamo vašo prihodnost, ne da bi se vi sami odločili za to. To sporočilo obravnavajte kot svetovni referendum! In vaš odgovor kot glasovnico!

 

Kdo smo mi ?

Niti vaši znanstveniki niti vaši verski predstavniki si niso enotni o nepojasnjenih nebesnih dogodkih, ki jim je človeštvo priča že na tisoče let. Da bi spoznali resnico, se je treba z njo soočiti brez filtra svojih lastnih prepričanj, pa naj si bodo še tako ugledna.

Vse več vaših anonimnih raziskovalcev odkriva nova znanja in se zelo približujejo realnosti. Danes je vaša civilizacija preplavljena z oceanom informacij, katerih se le majhen del, ki je manj vznemirljiv, širi naprej med občinstvo.

Kar se je tekom vaše zgodovine zdelo smešno ali neverjetno, je pogosto postalo mogoče, nato pa uresničeno, še zlasti v zadnjih petdesetih letih. Zavedajte se, da bo vaša prihodnost še bolj presenetljiva. Odkrili boste najslabše, kot tudi najboljše.

Tako kot milijarde drugih v tej galaksiji, smo tudi mi zavestna bitja, ki jih nekateri izmenjujejo "izvenzemljani", čeprav je realnost subtilnejša.

Med vami in nami ni bistvene razlike, razen v doživljanju določenih stopenj evolucije. Kot v vsaki organizirani strukturi, obstaja hierarhija v naših notranjih odnosih. Naša temelji na modrosti več ras. Z odobritvijo te hierarhije, se obračamo k vam.

Kot večina izmed vas tudi mi iščemo Vrhovno Bitje, zato nismo bogovi ali nižji bogovi, ampak smo vam praktično enakovredni v Kozmični Bratovščini.

Fizično smo nekoliko drugačni od vas, vendar nas je večina humanoidne oblike.

Naš obstoj je resničen, vendar ga večina izmed vas še ne zaznava. Nismo zgolj opazovanja, smo zavesti, tako kot ste vi. Ne morete nas zaznati, ker večino časa ostajamo nevidni vašim čutilom in merilnim instrumentom.

V tem trenutku vaše zgodovine želimo zapolniti to praznino. Mi smo sprejeli to kolektivno odločitev, vendar to ni dovolj. Potrebujemo tudi vašo. Preko tega sporočila postajate nosilci odločanja! Vi osebno.

Na Zemlji nimamo človeškega predstavnika, ki bi lahko usmerjal vašo odločitev.
 

Zakaj nismo vidni?

Na določenih stopnjah evolucije, kozmična »človeštva« odkrijejo nove oblike znanosti, ki so onkraj navideznega nadzora materije. Sestavni del njih sta strukturirana dematerializacija in materializacija. To je vaše človeštvo doseglo v nekaj laboratorijih, v tesnem sodelovanju z drugimi "izvenzemeljskimi" bitji za ceno nevarnih kompromisov, ki vam jih nekateri vaši predstavniki namerno prikrivajo.

Poleg zračnih ali prostorskih predmetov ali pojavov, ki jih pozna vaša znanstvena skupnost, ki jih imenujete NLP-ji, v bistvu obstajajo večdimenzionalno izdelane vesoljske ladje, ki uporabljajo te zmogljivosti. Mnoga človeška bitja so bila v vizualnem, slušnem, otipnem ali jasnovidnem stiku s takšnimi ladjami, izmed katerih so nekatere pod nadzorom okultnih moči, ki vam »vladajo«. Maloštevilna videnja so posledica izjemnih prednosti, ki jih zagotavlja dematerializirano stanje teh ladij.

S tem, ko jih sami ne morete videti, ne morete verjeti v njihov obstoj. To popolnoma razumemo.

Večina teh videnj se zgodi na individualni bazi, zato da se dotaknejo duše in ne spremenijo nobenega organiziranega sistema. To je storjeno namerno s strani ras, ki vas obkrožajo, vendar iz zelo različnih razlogov in za različne rezultate.

Negativna večdimenzionalna bitja, ki igrajo vlogo pri izvajanju oblasti v senci človeške oligarhije, ostajajo po svoji volji diskretna, zato da ohranijo svoj obstoj in obseg oblasti neznan.

Za nas diskretnost motivira spoštovanje do človekove svobodne volje, ki jo ljudje lahko izvajajo, da upravljajo s svojimi lastnimi zadevami, zato da lahko sami dosežejo tehnično in duhovno zrelost. Vstop človeštva v družino galaktičnih civilizacij je toplo pričakovan.

Lahko se pojavimo sredi belega dne in vam pomagamo doseči to zvezo. Tega do sedaj še nismo storili, saj si vas je premalo tega resnično želelo zaradi nevednosti, brezbrižnosti ali strahu in ker izredne razmere tega niso upravičile. Mnogi izmed tistih, ki preučujejo naše pojave, štejejo luči ponoči, ne da bi razsvetlili pot. Pogosto razmišljajo o predmetih, ko pa se gre za zavestna bitja.

 

Kdo ste vi?

Vi ste potomci številnih tradicij, ki so se skozi čas vzajemno obogatile z medsebojnimi doprinosi. Enako velja za rase na površju Zemlje. Vaš cilj je združiti se v spoštovanju do teh korenin za uresničitev skupnega projekta. Izgleda, da vas videz vaših kultur ločuje, ker ga nadomeščate s svojim globljim bitjem. Oblika je zdaj pomembnejša od bistva vaše subtilne narave. Za nadzorne oblasti ta razširjenost oblike predstavlja obzidje pred kakršnokoli obliko nevarnosti.

Pozvani ste, da premagate obliko, hkrati pa jo spoštujete zaradi njenega bogastva in lepote. Zaradi razumevanja o dojemanju oblike, imamo radi človeštvo v njegovi raznolikosti. Mir ne pomeni, da ni vojn, temveč da postanete to, kar v resnici ste: ista bratovščina.

Za razumevanje tega je na voljo le malo pojasnil. Eden izmed njih je stik z drugo raso, ki bi odražala podobo tega, kar ste v resnici.  

 

Kakšna je vaša situacija?

Razen redkih primerov so naše intervencije vedno zelo malo vplivale na vašo sposobnost sprejemanja kolektivnih in individualnih odločitev o lastni prihodnosti. To je motivirano z našim poznavanjem vaših globokih psiholoških mehanizmov.

Prišli smo do zaključka, da se svoboda gradi vsak dan, ko se bitje zaveda sebe in svojega okolja ter se postopoma osvobaja omejitev in inercij, kakršnekoli že so. Kljub številnim, pogumnim in voljnim človeškim vestem, se te inercije umetno vzdržujejo za dobiček rastoče centralizirane moči.

Do nedavnega je človeštvo uživalo zadovoljivo kontrolo svojih odločitev. Vse bolj pa izgublja nadzor nad lastno usodo zaradi vse večje uporabe naprednih tehnologij, katere smrtonosne posledice na zemeljski in človekov ekosistem postajajo nepopravljive. Počasi, a zanesljivo izgubljate svojo izjemno sposobnost, da naredite življenje zaželeno. Vaša trdoživost se bo umetno zmanjšala, neodvisno od vaše lastne volje. Obstajajo takšne tehnologije, ki vplivajo na vaše telo, pa tudi na vaš um. Takšni načrti so v teku.

To se lahko spremeni, dokler ohranjate to ustvarjalno moč v sebi, tudi če je v sožitju s temnimi nameni vaših potencialnih gospodarjev. To je razlog, zakaj ostajamo nevidni. Ta individualna moč je obsojena na izginotje, če ne bo prišlo do kolektivne reakcije v velikem obsegu. Obdobje, ki prihaja, je obdobje zloma, v kakršnikoli obliki že bo.

Toda ali morate počakati na zadnji trenutek za iskanje rešitev? Ali bi morali pričakovati ali prenašati bolečino?

Vašo zgodovino niso nikoli nehala zaznamovati srečanja med ljudmi, ki so se morali odkrivati ​​v razmerah, ki so bile pogosto konfliktne. Osvajanja so se skoraj vedno zgodila na škodo drugih. Zemlja je zdaj postala vas, kjer vsi poznajo vse, vendar konflikti še vedno obstajajo, grožnje vseh vrst pa postajajo vse hujše po trajanju in intenzivnosti.

Čeprav ima človek kot posameznik veliko potencialnih sposobnosti, jih ne more dostojno izvajati. To velja za večino od vas iz razlogov, ki so v bistvu geopolitični.

Nekaj ​​milijard vas je. Izobraževanje vaših otrok in vaše življenjske razmere, pa tudi razmere številnih živali in veliko rastlinskega sveta, so kljub temu pod nadzorom majhnega števila vaših političnih, finančnih, vojaških in verskih predstavnikov.

Vaše misli in prepričanja so oblikovana po strankarskih interesih, da vas spremenijo v sužnje, hkrati pa vam dajejo občutek, da popolnoma nadzorujete svojo usodo; to je v bistvu trenutna realnost.

Toda ko ne poznamo pravih pravil te igre, je med željo in dejstvom dolga pot. Tokrat niste osvajalec. Pristranskost informacij je za človeška bitja strategija, ki traja že tisoče let. Spodbujanje misli, čustev ali organizmov, ki vam ne pripadajo, s pomočjo ad hoc tehnologij, je še starejša strategija.

Čudovite možnosti napredka hodijo ob boku velikim grožnjam za zatiranje in uničenje. Te nevarnosti in priložnosti obstajajo zdaj, vendar pa lahko zaznavate samo tisto, kar se vam prikaže. Konec naravnih virov je programiran, medtem pa se ni začel še noben dolgoročni kolektivni projekt.

Mehanizmi izčrpavanja ekosistemov so presegli nepopravljive meje. Pomanjkanje virov in njihova nepravična porazdelitev – viri, katerih uvozna cena bo naraščala iz dneva v dan - bo povzročilo bratomorne spopade v velikem obsegu, tudi v samih središčih vaših mest in podeželj.

Sovraštvo postaja vse večje, a vse večja postaja tudi ljubezen. To je tisto, kar vas ohranja samozavestne v vaši sposobnosti iskanja rešitev, toda kritična masa je nezadostna in spretno se izvajajo sabotaže.

Človeško vedenje, oblikovano iz preteklih navad in treningov, je tako inertno, da vas ta perspektiva vodi v slepo ulico. Te težave zaupate predstavnikom, katerih zavest o skupni blaginji počasi bledi stran v prid korporativnih interesov. Vedno razpravljajo o ureditvi, redko pa o vsebini.

Tik pred akcijo se bodo zamude nakopičile do točke, ko se boste morali bolj predati kot pa izbrati. To je razlog, zakaj bodo bolj kot kdajkoli v vaši zgodovini, vaše današnje odločitve neposredno in pomembno vplivale na vaše jutrišnje preživetje.

Kakšen dogodek bi lahko korenito spremenil to negibnost, ki je značilna za vsako civilizacijo? Od kod bo prišlo kolektivno in povezovalno zavedanje, ki bo ustavilo to slepo hitenje naprej?

Plemena, populacije in človeški narodi so se vedno srečevali in medsebojno komunicirali. Vsled grožnjam, ki pretijo človeški družini, je morda čas, da se pojavi večja interakcija.

Prihaja velik val. Prinaša zelo pozitivne ampak tudi zelo negativne vidike.


Kaj je "tretja stran"?

Obstajata dva načina za vzpostavitev kozmičnega stika z drugo civilizacijo: preko njenih stalnih predstavnikov ali neposredno s posamezniki brez razlike. Prvi način vključuje nasprotje interesov, drugi način prinaša zavedanje.

Prvi način je izbrala skupina ras, ki jih je motiviralo ohranjanje človeštva v suženjstvu, s čimer nadzorujejo zemeljske vire, gene in človeško čustveno energijo.

Drugi način je izbrala skupina ras, povezanih v duhu pomaganja ostalim. Na koncu smo se strinjali s tem namenom in se pred nekaj leti predstavili predstavnikom človeške moči, ki so zavrnili našo ponujeno roko pod pretvezo, da so interesi nezdružljivi z njihovo strateško vizijo.

Zato se danes posamezniki odločajo sami, brez vmešavanja predstavnikov. Kar smo v preteklosti predlagali tistim, za katere smo menili, da so sposobni prispevati k vaši sreči, to zdaj predlagamo... vam!

Večina od vas ignorira dejstvo, da so nečloveška bitja sodelovala pri izvajanju teh centraliziranih moči, ne da bi se jih sploh lahko sumilo ali zaznalo z vašimi čutili. Še kako je res, da so skoraj neopazno prevzeli nadzor. Ne obstajajo nujno na vaši materialni planjavi in prav to bi jih lahko v bližnji prihodnosti naredilo izjemno učinkovite in zastrašujoče. Vendar se zavedajte, da se veliko število vaših predstavnikov bori proti tej nevarnosti! Zavedajte se, da niso vse ugrabitve bile izpeljane proti vam. Težko je prepoznati resnico!

Kako bi lahko vi pod takimi pogoji uveljavljali svojo svobodno voljo, ko pa je tako zelo manipulirana? V čem ste zares svobodni?

Mir in ponovna združitev vaših ljudstev bi bila prvi korak k harmoniji z drugimi civilizacijami.

Prav temu se želijo tisti, ki manipulirajo z vami v zakulisju, za vsako ceno izogniti, saj z razdeljevanjem vladajo! Prav tako kraljujejo tistim, ki vam vladajo. Njihova moč izvira iz njihove sposobnosti, da vam vnesejo nezaupanje in strah. To močno škoduje vaši kozmični naravi.

To sporočilo ne bi bilo zanimivo, če manipulacije teh manipulatorjev ne bi dosegle vrhunca in če se njihovi zavajajoči in morilski načrti ne bi uresničili čez nekaj let. Njihovi roki so blizu in človeštvo bo naslednjih deset ciklov doživljao muke brez primere.

Če se želite ubraniti pred to agresijo, ki je brez primere, morate imeti vsaj dovolj informacij, ki vodijo do rešitve.

Tako kot pri ljudeh tudi med temi prevladujočimi rasami obstaja odpor. Tudi tu videz ne bo dovolj, da bi ločili nadzorovalca od zaveznika. Pri vašem trenutnem psihičnem stanju vam je izjemno težko razlikovati med njima. Poleg vaše intuicije bo potreben tudi trening, ko bo prišel čas za to.

Ker se zavedamo neprecenljive vrednosti svobodne volje, vas vabimo k alternativi.

 

Kaj lahko ponudimo?

Ponudimo vam lahko celostnejšo vizijo vesolja in življenja, konstruktivne interakcije, doživljanje poštenih in bratskih odnosov, osvobajajočega tehničnega znanja, izkoreninjenje trpljenja, nadzorovano izvajanje individualnih moči, dostop do novih oblik energije in nazadnje boljše razumevanje zavesti.

Ne moremo vam pomagati premagati vaših individualnih in kolektivnih strahov ali vam prinesti zakonov, ki jih ne bi izbrali; delajte na sebi, na individualnih in kolektivnih prizadevanjih za izgradnjo sveta, ki si ga želite, v duhu iskanja novih višav.

 

Kaj bi mi prejeli?

Če bi se odločili, da bo prišlo do takšnega stika, bi se veselili ohranjanja bratskega ravnovesja v tej regiji vesolja, plodnih diplomatskih izmenjav in intenzivnega veselja ob spoznanju, da ste združeni, da bi dosegli tisto, česar ste sposobni. Občutek radosti je močno iskan v vesolju, saj je njena energija božanska.

 

Kaj je vprašanje, ki vam ga zastavljamo?

"ALI ŽELITE, DA SE PRIKAŽEMO?" 



Kako lahko odgovorite na to vprašanje?

Resnico duše je možno prebrati s telepatijo. To vprašanje si morate samo jasno zastaviti in odgovoriti nanj tako jasno, sami ali v skupini, kot je le mogoče. Biti v središču mesta ali sredi puščave ne vpliva na učinkovitost vašega odgovora, samo odgovorite DA ali NE, TAKOJ KO VPRAŠATE TO VPRAŠANJE. Naredite to, kot da bi govorili sami s seboj, toda v mislih.

To je univerzalno vprašanje in teh nekaj malega besed, danih v svoj kontekst, ima močan pomen. Ne smete omahovati, o tem morate mirno razmisliti, z vso vestjo. Da bi vaš odgovor popolnoma povezali z vprašanjem, je priporočljivo, da odgovorite takoj po ponovnem branju tega sporočila.

Ne hitite z odgovorom. Dihajte in pustite, da celotna moč vaše svobodne volje prodre v vas. Bodite ponosni, na to kar ste! Problemi, ki jih morda imate, vas oslabijo. Pozabite nanje za nekaj minut, da boste samosvoji. Začutite silo, ki se dviguje v vas. Vi imate nadzor nad seboj!

Ena sama misel, en sam odgovor, lahko drastično spremeni vašo bližnjo prihodnost, tako na tak, kot tudi na drugačen način.

Vaša individualna odločitev, da v svoji notranjosti vprašate, ali se prikažemo na vaši materialni ravnini sredi belega dne, je za nas bistvena in dragocena.

Čeprav lahko izberete način, ki vam najbolj ustreza, so rituali v bistvu neuporabni. Iskreno prošnjo, izrečeno s srcem in lastno voljo, bomo vedno zaznali tisti, ki nam je bila poslana.

'V svoji zasebni volilni kabini' boste s svojo skrivno voljo določili prihodnost.
 

Kakšen bi bil učinek?

Čim več izmed vas bi moralo sprejeti to odločitev, čeprav bi se morda zdelo, da ste v manjšini. Priporočljivo je, da to sporočilo širite na vse možne načine, v čim več jezikih, vsem okoli vas, ne glede na to, ali so dovzetni za to novo vizijo prihodnosti ali ne.

Naredite to na humorističen način ali komično, če vam je tako lažje. Lahko se celo odkrito in javno pošalite na račun tega, če bi vam tako bilo bolj udobno, vendar ne bodite brezbrižni, saj s tem vsaj uveljavljate svojo svobodno voljo.

Pozabite na lažne preroke in prepričanja, ki so vam bila posredovana o nas. Ta prošnja je ena izmed najintimnejših, kar se vam jih lahko poda. Odločiti se sami, kot posameznik, je vaša pravica in tudi vaša odgovornost!

Pasivnost vodi le v odsotnost svobode, neodločnost prav tako ni nikoli učinkovita. Če si res želite živeti po svojih prepričanjih, kar je nekaj, kar razumemo, potem recite NE. Če ne veste, kaj izbrati, ne recite DA zgolj zaradi radovednosti. To ni šov, to je resnično vsakdanje življenje, MI SMO ŽIVI! In živimo!

Vaša zgodovina ima veliko primerov, ko so odločni moški in ženske kljub njihovemu majhnemu številu lahko vplivali na potek dogodkov.

Tako kot je majhno število ljudi dovolj, da prevzamejo začasno oblast na Zemlji in vplivajo na prihodnost večine ostalih, lahko vaše majhno število korenito spremeni svojo usodo kot odgovor na nemoč spričo toliko blokad in ovir! Vi lahko olajšate prerod človeštva v Bratstvo.

Eden izmed vaših mislecev je nekoč rekel: "Dajte mi oporno točko in premaknil bom Zemljo".

Širjenje tega sporočila bo nato opora, mi bomo svetlobna leta dolg vzvod, vi pa boste mojstri, ki bodo dvignili Zemljo potem, ko se bomo prikazali.  

 


Kakšne bi bile posledice pozitivne odločitve?

Za nas bi neposredna posledica kolektivne pozitivne odločitve bil prikaz številnih ladij, tako na vašem nebu kot tudi na Zemlji.

Za vas bi neposreden učinek bil hitra opustitev številnih prepričanj.

Preprost prepričljiv vizualni stik bi imel velike posledice za vašo prihodnost. Veliko znanja bi bilo za vedno spremenjenega. Organizacija vaše družbe bi bila za vedno globoko pretresena, na vseh področjih delovanja. Moč bi postala individualna, ker bi sami videli, da obstajamo. Konkretno bi spremenili svoje vrednote!

Najpomembnejše za nas je, da bi človeštvo pred tem »neznanim«, ki ga predstavljamo, tvorilo eno družino!

Nevarnost bi počasi zapustila vaše domove, ker bi posredno prisilili nezaželene, tiste, ki jih imenujemo "tretja oseba", da izginejo. Vsi bi imeli isto ime in si delili iste korenine: Človeštvo!

Kasneje bi tako bile možne mirne in spoštljive izmenjave, če bi to bila vaša želja. Zaenkrat se lačni ne morejo nasmehniti, boječi nas ne morejo sprejeti. Žalostni smo, ko vidimo moške, ženske in otroke, ki imajo v sebi tako veliko notranjo luč, da fizično in čustveno tako zelo trpijo.

Ta luč je lahko vaša prihodnost. Naši odnosi bi lahko bili progresivni.

Pojavilo bi se več obdobij, dolgih po več let ali desetletij: ponazoritev naših ladij, fizični prikaz ob človeku, sodelovanje pri vašem tehničnem in duhovnem razvoju, odkrivanje predelov galaksije.

Vsakič bi se vam ponudile nove izbire, nato bi se sami odločili za prehod v nova obdobja, če mislite, da je to potrebno za vaše zunanje in notranje dobro počutje. O ne-vmešavanju bi se odločali enostransko, odšli bi takoj, ko bi si vi skupaj želeli, da odidemo.

Glede na hitrost širjenja tega sporočila po svetu, bo pred našim »velikim prikazovanjem« potrebnih nekaj tednov ali celo več mesecev, če se bo tako odločila večina tistih, ki bodo izkoristili možnost izbire in če bo to sporočilo prejelo potrebno podporo.

Glavna razlika med vašimi vsakodnevnimi molitvami bitjem striktno duhovne narave in vašo trenutno odločitvijo, je izjemno preprosta: mi smo tehnično opremljeni, da se prikažemo!
 

Zakaj takšna zgodovinska dilema?

Vemo, da "tujci" veljajo za sovražnike, dokler poosebljajo "neznano". V prvi fazi bo čustvo, ki ga bo ustvaril naš prihod, okrepilo vaše odnose v svetovnem merilu.

Kako lahko veste, ali je naš prihod posledica vaše kolektivne izbire? Preprosto, ker bi sicer bili že dolgo tu na vaši ravni obstoja! Če še nismo tu, je to zato, ker se za to še niste izrecno odločili.

Nekateri med vami bi morda mislili, da bi vas radi prepričali v vašo namerno izbiro, da bi upravičili naš prihod, čeprav to ni res. Kakšen interes bi imeli, da vam odkrito ponudimo tisto, do česar še nimate dostopa, v dobrobit večine izmed vas?

Kako ste lahko prepričani, da to ni le še en subtilen manever "tretje osebe", da se vas še bolj zasužnji? Zato ker se je vedno učinkovitejše boriti proti nečemu, kar je znano, kot pa obratno. Ali ni terorizem, ki vas razžira, očiten primer?

Ne glede na vse, ste vi edini sodnik svojega srca in duše! Ne glede na to, kaj bi izbrali, bi mi to spoštovali! V odsotnosti človeških predstavnikov, ki bi vas sicer lahko zapeljali v zmoto, ignorirate vse o nas, pa tudi o tistih, ki z vami manipulirajo brez vašega soglasja.

V vaši situaciji načelo previdnosti, ki sestoji iz tega, da nas ne poskušate odkriti, ne prevladuje več. Vi ste že v Pandorini skrinjici, ki jo je okoli vas ustvarila "tretja oseba". Ne glede na to, kakšna bo vaša odločitev, boste morali iti iz nje ven.

Ob takšni dilemi, z eno nevednostjo proti drugi, morate vprašati svojo intuicijo: ali nas želite videti na lastne oči ali preprosto verjeti, kar pravijo vaši misleci? To je pravo vprašanje!

Po tisočletjih bo nekega dne ta izbira neizogibna: izbira med dvema neznankama.



Zakaj širiti takšno sporočilo?

Prevedite in razširite to sporočilo. To dejanje bo zgodovinsko in trajno vplivalo na vašo prihodnost še na tisoče let, sicer se bo nova priložnost izbire preložila na nekaj let pozneje, za vsaj eno generacijo, če bo lahko preživela.

Ko ne izberemo sami, postanemo podvržemo izbiri drugih ljudi. Ko ne obveščamo drugih, tvegamo rezultat, ki je v nasprotju z našimi pričakovanji. Ko ostanemo brezbrižni, se odrečemo svoji svobodni volji.

Gre se za vašo prihodnost. Gre se za vašo evolucijo.

Možno je, da to vabilo ne bo prejelo vašega kolektivnega soglasja in da se ga zaradi pomanjkanja informacij ne bo upoštevalo. Kljub temu nobena individualna želja ne ostane neupoštevana v vesolju.

Predstavljajte si naš jutrišnji prihod. Na tisoče ladij. Edinstven kulturni šok v zgodovini sodobnega človeštva. Takrat bo prepozno, da bi obžalovali, da se niste odločili in razširili sporočila, ker bo to odkritje nepovratno. Vztrajamo, da s tem ne hitite, vendar le premislite o tem! In se odločite!

Veliki mediji ne bodo nujno zainteresirani širiti tega sporočila, zato je vaša naloga, da ga, kot anonimno, a izjemno misleče in ljubeče bitje, posredujete naprej.

Še vedno ste sami arhitekti svoje usode ...


"ALI ŽELITE, DA SE PRIKAŽEMO ?"


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact:

https://www.welovefirstcontact.com/2021/11/do-you-wish-that-we-show-up.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html



Opomba prevajalke:

1 (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji

Priljubljene objave