MATIČNA LADJA – LUCIDNE SANJE - LAURA MAMER

Čutim veselo pričakovanje. Pomirjena sem navkljub temu, da je toliko čustev preplavilo moje fizično telo. Zdi se mi, kot da sem potovala, toda kam? Kako bo to izgledalo? Tako je, kot da vem, kam grem, a še nisem tam.

Hodim po hodnikih matične ladje! To vem globoko v sebi. Predala sem se občutkom Ljubezni, ki je del ljubeče energije matične ladje in vseh, ki prebivajo na njej.

Nočem se nehati smejati. Občutki ljubezni moje duševne družine, pomiritev, občutek, da smo eno z vsemi tukaj.

Predvaja se glasba, ki me pomirja in veseli. Ne vem, če jo vsi slišijo. Mogoče mi jo telepatsko pošiljajo. Hvaležna sem.

Čutim ljubezen in sprejemanje s strani svojega vodnika. V komunikaciji se čuti srečo. Ponudijo mi področja, ki bi se mi lahko zdela zanimiva.

Čudovit vrt, kjer lahko kadarkoli meditiram. Uživaj v živalskih in rastlinskih kraljestvih, ki tam prebivajo. Ponujajo mi, da lahko urejam vrt ali druge površine, če tako želim.  

Tam je čudovita soba, kjer bi lahko plesala. Območje za ustvarjanje glasbe ali umetnosti.

Prostori, kjer se zbirajo otroci in odrasli. Med seboj izmenjujejo in ustvarjajo svoje ideje.

Še eno področje, kjer se lahko dodatno učim o zgodovini Zemlje in potovanju svoje duše.

Vidim zbiranje nekaterih Mojstrov Modrosti1, ki so z nami.

Za prvi “dan” ne čutim utrujenosti, samo veliko pričakovanje prihajajočega…

Laura Mamer 


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2022/02/mothership-a-lucid-dream-by-laura-mamer.html


------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html


Opombe prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji

Priljubljene objave