KOZMIČNA ROŽNATA SVETLOBA IN DOGODEK - GERHARD ASRATAVA

Izvajal sem meditacijo za Kitajsko, Tajvan in ZDA, ko sem poklical Pleromo1, Izido2, Doumu3 ter Kuanyin4 in tudi mnoge druge Boginje z vseh koncev vesolja.

Videl sem, kako so kroglice rožnate kozmične svetlobe padale navzdol po ulicah Tajvana, se spuščale v ocean in širile svetlobo, ko so se dotaknile vode, padale so tudi na tajvanski otok in prav tako tudi tam širile rožnato kozmično svetlobo,

nato so padale na celinsko Kitajsko,

nato na Ukrajino,

in Rusijo,

nato pa so se razširile po vsem svetu,

in nasičile omrežje Rože Življenja.

Videl sem tudi mano, ki je padala z nebes in hranila lačne otroke in odrasle. Videl sem tudi mleko, ki je prihajalo iz kozmičnih prsi in hranilo majhne dojenčke

in videl sem dež, ki je prihajal nad pokrajine in ki ga je vpila suha zemlja,

ljudje so plesali v dežju.

Potem sem začutil, da prihaja Dogodek,

elektromagnetna ograja se je raztopila,

tahioni5 so prispeli na Zemljo,

dotikali so se mojega telesa, mojih celic, mojih atomov od znotraj,

začutil sme veliko olajšanje v telesu,

rekel sem: ''Dobrodošli dragi tahioni''.

Rekel sem tudi: ''Hvala vam, sile Luči, ker opravljate tako veliko delo osvobajanja.

Hvala vam za brezplačno tehnologijo.

Hvala vam za moj replikator.

Najprej bom manifestiral čudovit smaragd,

in safir in rubin,

prav tako bom stvari, ki jih ne potrebujem več, vrnil nazaj vesolju, da bom osvobodil prostor v svoji mali sobici.

Hvala vam''.

Želel sem pogledati v računalnik, če se Dogodek zares dogaja, ampak sem zatem zaspal. 


Gerhard Asratava


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2022/08/cosmic-pink-light-and-event-by-gerhard.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html


Opombe prevajalke:

Pleroma – Ime Galaktičnega Centralnega Sonca naše Mlečne ceste.

2 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

Dou Mu (Kit.: 斗母; lit. 'Mati Velike Kočije / Velikega voza) – boginja kitajske religije in Taoizma. Dou Mu predstavlja ženski aspekt kozmičnega Boga nebes. Sedem zvezd Velikega Vozu, vključno z dvema, ki nista vidni s prostim očesom, naj bi bile njeni sinovi, Jiǔhuángshén (九皇神 "Devet Bogov-Kraljev"), ki sami veljajo za devetkratno manifestacijo Jiǔhuángdàdì (  大帝, "Veliko božanstvo devetih kraljev") ali Dòufù (  "Oče Velike Kočije"), drugo ime Boga nebes. Dou Mu je torej žena in mati nebeškega Boga. V nekaterih taoističnih zapisih je opredeljena kot dvoumna boginja življenja in smrti Xiwangmu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Doumu.

4 Kuan Jin (Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/ in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.

5 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.








Komentarji

Priljubljene objave