SANJE O BOMBAH S TOPLET DELCI - LANIO

Spodaj so zanimive sanje o bombah s toplet delci1 iz leta 2011 avtorja Laina.

"Nekega dne sem sanjal, da sem bil nenadoma v veliki univerzi, kampus je bil prelep, svetel. Nisem vedel točno, kje sem. Vstopil sem v učilnico, kjer so me čakali, usedel sem se in videl prelepo študentko, zelo lepo, vendar me je gledala tako, kot da bi bil trol in da ne bi smel biti tam. Bilo me je sram, nato pa sem zagledal učitelja.  

Začel je razlagati, da so na Zemlji kvantne bombe, ki so sposobne ustvariti črne luknje, ki bi uničile vse in posrkale tiste duše v večno brezmejno praznino. Zame je uporabil ta izraz, kvantne bombe. Takrat o tem nisem vedel skoraj nič.  

Nato je prižgal holografski projektor, v sobi pa so ugasnili luči. Gledali smo 3D simulacijo implozije Zemlje in začutil sem, kako sem padel v prazno zanko.

Iznenada sem se prebudil, moje srce je razbijalo, bil sem brez sape. Moral sem iti v odprt prostor, da sem prišel nazaj k sebi. Mislil se, da je to bila samo nočna mora.

Kasneje sem raziskoval o tem, vendar sem zasledil samo stvari o pospeševalniku.  

Mislil sem, da je to to, dokler nisem izvedel za portal2012 in se seznanil z bombami s toplet delci. Potem sem razumel vse in vse se je postavilo na svoje mesto.  

P.S. Menim, da je bil nek razlog za ta pouk leta 2011, ker sem leta 2012 imel stik, o katerem bom spregovoril kasneje.''

LANIO


Tu je izvorno besedilo v Portugalščini:

"Um dia sonhei que estava de repente numa grande universidade, o campus era lindo, claro, não sei onde era, exatamente.

Entrei numa sala de aula, me esperavam, sentei e vi uma aluna muito linda, belissima, porém ela me olhos como se eu fosse um troll enso devesse estar ali, fiquei constrangido, então vi o professor.

Ele começou a falar que havia bombas quânticas na terra,capazes de criar buraco negros que destruiriam tudo, e sugariam nessas almas num vazio infinito eterno. Ele usou pra mim esse termo, bombas quânticas e na época eu sabia quase nada sobre isso.

Então Ele ligou um projetor holografico, a sala ficou escura e vimos uma simulacao 3d da terra implodir e me sentir cair num loop vazio.

Acordei de repente coração muito acelerado, sem ar, tive de ir pra area livre pra voltar ao normal e achar queera so um pesadelo.

Pesquisei depois sobre, mas só achei sobre o acelerador.

Achei que era isso, até conhecer o portal2012, e saber das bombas toplet, então entendi tudo e tudo se encaixou.

PS : creio haver um motivo nessa aula em 2011, pois em 2012 tive um contato, que conto depois. "


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2022/11/dream-about-toplet-bombs-by-lanio.html

-----------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html


Opomba prevajalke:

1 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

Komentarji

Priljubljene objave