Pisma plejadski floti


Izrekamo dobrodošlico našim zvezdnim bratom in sestram 

Dragi bralci! 

Tu smo, da bi bili priče ogromni spremembi zavesti človeštva. Čas je, da si vsak posameznik zamisli, kako se lahko spoji z višjim poljem svetlobe, da vsak manifestira to, na kar je čakal, na ključno povezavo z vsem Ljubečimi bitji Svetlobe, ki so sedaj tu, da nam pomagajo pri enemu izmed naših največjih dosežkov duševne rasti in prebojev.  

Kjer so sanje, je misel in kjer je misel, je namen energije, katera aktivira zvok in svetlobo, ki pošljeta klic vsem, ki vibrirajo z isto frekvenco. Enkrat, ko ustvarite to misel in jo pošljete v tok zavesti, aktivirate to, kar prihaja iz vašega resničnega jaza, ki je znan tudi kot višji jaz.  

Z dovoljenjem skupine Light group. Izvorni angleški video avtorja Arbre ni več na voljo.

S to ključno povezavo je posameznik zmožen v celoti zasidrati svetlobo iz srca Enega. Svetloba in ljubezen sta vedno obstajali znotraj vsakega posameznika. To, kar boste na tej poti doživeli, vam bo prineslo veselje, ljubezen in kopico prekrasnih občutkov, ki bi jih lahko kdajkoli občutili ali si jih predstavljali.   

Spoznanje, da ste Zavedno bitje luči, Soustvarjalec in varuh modrosti skozi nešteto življenj, prinaša modrost in znanje, s katerima lahko spojite sebe in vašo zavest s tistimi, ki vibrirajo v višjih kraljestvih obstoja. V teh kraljestvih prebiva brezpogojna ljubezen. Glejte na to kot ključ do večanja duševne rasti in povzdignjenja1 vseh bitij na planetu. Ko se povežemo z notranjostjo, lahko občutimo in zaznamo vsa bitja, ki bi se rada povezala.   

Vse kar moramo narediti je prositi in prejeli bomo. 

Zato prosimo vsakega izmed vas, da pristopite in si predstavljate, kako bi se radi srečali z našimi zvezdnimi brati in sestrami. Pomislite in občutite, kako bi se radi spojili s to ljubečo energijo svetlobe, kako bi se njihove svetlobne ladje manifestirale znotraj zemeljske ravni in kako bi to vsi občutili kot prisrčen sprejem in ogromno družinsko srečanje.  

Predstavljajte si sidranje delcev višje svetlobe, tako kot vi vsakodnevno sidrate svetlobo s pomočjo meditacije, preživljanja prostega časa v naravi, uživanja hrane z visoko vibracijo, sidranja svetlobe v vaše vsakodnevne aktivnosti ter prinašanja svete svetlobe in ljubezni vsem okoli vas s pomočjo vaše prisotnosti Jaz Sem oz. vašega Višjega Jaza.  

Vedite, da je vse kar ste čista ljubezen in svetloba in enkrat, ko to ponovno spoznate, lahko aktivirate ljubezen do vseh okoli vas. To bo pomagalo ustvariti energijsko sfero ljubezni višje vibracije in to bo ključ do vabila naših zvezdnih bratov in sester, naj se počutijo dobrodošli.   


Ste pripravljeni? Če ste, prosimo delite svoje misli spodaj v komentarjih te strani.  

V Srcu Enega Ljubezni, Miru in Veselja! 

Zmaga Luči


Reference:  


                                
Opombe prevajalke:
1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji

Priljubljene objave