Stik s Plejadčani


Dne 17. 05. 2014 je bil uspešno aktiviran plejadski portal.




Sile Luči so sedaj posredovale, da se sekvenca navezovanja stika lahko začne. Po navedbah Cobre potrebujemo 12.000 ljudi za pošiljanje usklajenega kontaktnega signala pulzirajoče Svetlobe v svetlobno omrežje planeta in do Plejadčanov. To bo celoten planet učinkovito spremenilo v Satelitski Krožnik Prvega Stika.

To bo planet tudi pripravilo na Preboj Kompresije oziroma Dogodek.





Tu so navodila, ki jih je podal Cobra:

Če imate v lasti zemljišče z manjšo ravno površino za pristanek manjšega plejadskega letečega krožnika, katere minimalna velikost mora znašati vsaj 7x7 metrov za pristanek manjše plejadske ladje in katere idealna velikost znaša 30x30 metrov, lahko potiho izrečete naslednji odlok:

“V imenu svoje prisotnosti Jaz Sem odrejam in poveljujem pristanek plejadske ladje na svojem zemljišču ter moj prvi fizični stik s plejadčani iz te ladje, kolikor hitro je to mogoče na najboljši možni način.“

Zelo pomembno je, da NIKOLI ne izrečete tega odloka na glas in da o tem ne spregovorite z nikomer, sicer ne boste mogli postati del projekta Satelitskih Krožnikov Prvega Stika.

S tem, ko nikomur ne poveste ali ste odlok izrekli ali ne, ščitite svojo lastno sekvenco prvega stika s Plejadčani pred fizičnimi in ne-fizičnimi vmešavanji kriminalne kabale6, ki bi to lahko preprečila. Toda vsekakor lahko s prebujenim delom človeške populacije delite navodila za Satelitske Krožnike Prvega Stika. 



V prejšnji objavi smo delili, da lahko plejadski floti pišete sporočila.

Kot je delil naš brat Arbre Solaire:

"Vsaka množična izmenjava z našimi zvezdnimi Brati in Sestrami nas bo privedla bližje Prvemu Stiku. Povejte jim, kaj menite o njih, kakšno je vreme, planetarna situacija – karkoli želite! Glejte na njih kot na prijatelje in zaupnike, saj nobena vaša misel za njih ni skrivnost!"
Video si lahko ogledate na spodnji povezavi:


 
[Z dovoljenjem skupine Light Group. Izvorni video v angleščini avtorja Arbre ni več na voljo]

Plejadčanom lahko sporočite svoje sporočilo tudi tukaj:


Zmaga Luči!

Komentarji