Sanje o Čudežni Deželi – Sada Nam


Moje prve pomembne izven planetarne sanje, ki se jih lahko zavestno spomnim, so se zgodile okoli leta 2003. Približno ob istem času sem srečala modro Bitje Luči (oglejte si Družino Luči).

V sanjah so mi pokazali zelo močno vizijo. Štirje smo stali blizu velikega okna matične ladje in navzdol opazovali kolonijo zgradb, ki so jih napadle in uničile druge ladje. Spomnim se, da sem se glede tega počutila zelo žalostno in resno, toda nisem bila prestrašena, mi smo že bili na varnem, kolonija je bila prazna in že pred časom evakuirana. To je bil zelo močan spomin in spoznanje, da smo v vojni in to je bilo še preden sem slišala toliko o temnih silah (razen seveda iz filmov Vojne Zvezd).   

Ljudje, ki so z menoj opazovali to sceno, so bili ženska dušna sestra, ki mi je bila blizu in s katero sva takrat bili prijateljici ter dva moška, za katera sem preprosto smatrala, da sta bila najina partnerja. Nikoli nisem razmišljala o tem, kdo bi ta dva moška lahko bila in koliko sta pomembna, toda sedaj vem, da sta to bili najini duši dvojčici1.

Zatem je sledilo dolgo obdobje, ko si nisem zapomnila svojih sanj in se večkrat zbudila še bolj utrujeno kot preden sem šla spat. Vedela sem, da se je to dogajalo zato, ker sem ponoči izstopala iz telesa in se vračala na matično ladjo, vendar so jutra zaradi tega bila toliko bolj težja, na nek način je bilo kot v filmu Svižčev dan2 ''Oh ne, spet sem tukaj'', toda do večera sem že ponovno bila v visokem duhovnem stanju, se pogovarjala z vodniki in pogosto imela vizije ali prejemala prenose… in naslednji dan se je zopet vse ponovilo.

Prav tako sem se tudi odločila, da se ne bom spominjala svojih sanj, saj so bile večkrat bolj moraste, da me nekdo lovi ali pa da letala padajo z neba. Toda v začetku letošnjega leta so moji stiki v sanjah postali bolj živi in pogostejši. Morala sem se jih zapomniti. 

Marca, v noči pred mojih odhodom na Cobrino konferenco dušnih družin v Budimpešti, sem sanjala, da sem na nebu videla floto matičnih ladij, ki so ji tesno sledile neke pozitivne vojaške sile. Skrila sem se pred njimi, vendar so me iskali in tudi našli. Želeli so, da stopim pred javnost in grem na televizijo, toda jaz sem jih zavrnila. Prepričana sem, da ni bilo prvič, ko so me prosili za to, toda odgovor je bil vedno enak. Vedno sem se rada skrila v omaro, v navidezno varnost.  

Čudna stvar v zvezi s temi sanjami je bila ta, da sem, ko so me iskali in uporabili luč, s katero so me iskali, dejansko čutila toploto te svetlobe na svoji roki, kot da bi bila resnična. Kar je tudi bila. Prišlo je do fizičnega stika.

----🌹----

Ob času te konference sem kar nekaj mesecev telepatsko komunicirala s Plejadčani, kar se je nato decembra 2018 še ojačalo, takoj zatem, ko sem objavila svojo spletno stran. Prejšnje poletje so mi posredovali sporočila o moji duši dvojčici, nato so želeli, da jeseni kontaktiram Cobro, nato pa so želeli, da pridem v Budimpešto. Ko sem sedla h kosilu en dan preden sem odšla, so dejali:
'Ni se potrebno bati, Cobra je tu.
Ni se potrebno bati, Odpor je tu!'   

Niso me pustili pri miru dokler se nisem vrnila s konference. Za neposredno komunikacijo so uporabili mnogo pesniških besedil, s katerimi so posredovali sporočila, kar se mi je pogosto dogajalo ko sem bila mlajša. Ni me motilo, to je bil dober način za posredovanje informacij, čeprav nisem privrženka čemur jaz pravim bedaste mainstream pop glasbe, katere zvrst so večkrat uporabili. Zadnje besedilo, ki sem ga prejela, ko sem zapuščala konferenco, je bilo ''Verjamem v čudeže''. Tega sem bila bolj vesela, to je bila priljubljena pesem zvrsti rare groove. Bilo je tudi zelo pozitivno, toda do takrat sem imela že dovolj ''hekanja''. To je bilo nekaj stresnih mesecev in zopet sem potrebovala nekaj tišine.    

Vsega skupaj je bilo že preveč, saj so se zaradi teh komunikacij začele velike življenjske spremembe, na katere nisem bila pripravljena in za katere še vedno delam na zdravljenju in izpuščanju. Še vedno obžalujem odločitve, ki sem jih sprejela, toda kmalu po srečanju s dušo dvojčico julija 2018 sem se znašla v zapleteni in negotovi situaciji, zato so moja Višja Jaz in Plejadčani posredovali … žrtvovala sem veliko, da sem prišla nazaj na pot.   

----🌹----

Julija sem imela sanje o prerokbi Modre Zvezde ljudstva Hopijev in stik z matično ladjo iz Sirija3, o kateri sem govorila v zgornjem članku na svojem blogu. To je bil zgoden in pomemben znak, da se bo kmalu zgodil Dogodek in od takrat naprej sem doživela veliko sinhronizacij o Dogodku, v resnici kar noro veliko sinhronizacij.  

Zgodaj avgusta sem sanjala, da sem videla matično ladjo, ki se je skrivala v oblakih (Pozitivni znaki). Opazila sem značilno obliko oblaka in jo pokazala prijatelju. Takoj ko sem to naredila, se je ladja tik pred nama razkrila.

Ob koncu avgusta so me odpeljali v Čudežno deželo v prihodnosti. Bila sem z vodnikom na prelepi lokaciji in ker sem občutljiva na energijo, je bil občutek tega kraja enostavno presenetljiv, blaženo je bil napolnjen z ljubeznijo in bil privlačno čudovit. Sporočilo, ki so si želeli, da si ga zapomnim in vam ga posredujem, je bilo: ''Tukajšnja energija je tako dobra!''  

Ob sledečem večeru sem se morala ponovno povezati s Plejadčani, saj je bila živa slika Plejadčanke v mojih mislih, ko sem se prebudila, nedvomen znak.

Sredi septembra sem sanjala, da sem se dobila s svojo dušo dvojčico na zabavi v hotelu. Tja se je odpravil z nekom drugim, toda ko sva se videla, sva odšla skupaj. Nato sva se sama drug ob drugem sprehajala po cesti. Počutila sva se neverjetno srečno, da sva ponovno skupaj. Preletela naju je matična ladja in imela sem močan občutek, da sem slišala 'Vedel/-a sem, da se ti bo to zgodilo'. -

Logično si te sanje sledijo v linearnem zaporedju, tako pred kot tudi po Dogodku. Vodijo nas v prihodnost in k temu, kar sledilo po naši osvoboditvi, ko bo končno konec vojne! 

Kot vemo, so matične ladje nad nami vsemi in do stikov že prihaja. Telepatska komunikacija tako z 'zgornjimi' kot tudi s 'spodnjimi prostori' se bo od sedaj naprej le še okrepila. Mnogo znakov kaže, da se bo Dogodek zgodil kmalu. Najbolj pozitivna časovnica povzdignejnja4 se odvija prav zdaj. Odkriva se, skupaj jo soustvarjamo.  

Po preboju kompresije:

Se bodo razkrile matične ladje 🛸

Ponovno se bomo fizično srečali z našimi dušami dvojčicami in izkusili resnično srečo

Matične ladje bodo prosto letele po našem nebu 🛸

In najverjetneje najboljše od vsega...

Vibracija na našem planetu bo preprosto neverjetna! 💫

Svobodni bomo in na Zemlji se bodo manifestirala Nebesa. Čudežna dežela prihaja!

Preljuba Gaja in vsi njeni otroci se BODO kopali v največji SVETLOBI Centralnega Sonca5 ter vseobsegajoči LJUBEZNI Vira. 


Zmaga Luči!


Sada Nam




Opombe prevajalke:

1 Duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.



3 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

4 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

5 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji

Priljubljene objave