Družina Luči - Sada Nam


Spodbujajo me, da delim svoje duhovne izkušnje (in sanje) z vami, saj lahko resonirajo z nekaterimi izmed vas ali pa vam celo pomagajo povezati se s vašimi Višjimi Jazi in Družino Luči, če tega zavestno še niste dosegli.  

Teh srečanj in izkušenj nisem delila pred začetkom pisanja tega bloga, vendar je sedaj čas, da se neham skrivati v omari, da izstopim iz svoje cone udobja in uresničim svoj dušni namen. Informacije in znanje je potrebno deliti, ali če povem enostavneje, ničesar nimam za izgubiti, če delujem po Božanski Volji. Moj Višji Jaz in moja Modra Vila želita, da spregovorim.

                                                                       ----🌹----

Moja prva otipljiva duhovna izkušnja kot odraslega človeka se je zgodila okoli leta 2002, ko so me v sanjah odpeljali v Centralno Sonce… nato pa so me prebudili! To je očitno bilo storjeno namenoma, saj sem še vedno čutila ultra ekstatične vibracije v trenutku, ko sem se zbudila.  

Kratek čas sem drhtela potem pa sem pomislila, da ni možno, da bi človeško bitje lahko preneslo take vrste visoko frekvenčnega orgazma. To bi bilo nemogoče z vidika 3D, ljudje preprosto ne bi mogli funkcionirati, bili bi pulzirajoče razvaline, dasiravno srečne. 

Takrat sem brala Plejadski in tantrični priročnik avtorice Amorah Quan Yin in iskreno rečeno, ta izkušnja me je odvrnila od spolnih razmerij, delno zaradi pomembnega razloga, ker se bila z napačnim partnerjem, ampak delno tudi zato, ker kako bi se kakršenkoli drug orgazem sploh lahko primerjal s tem? 

Samo zato, ker sem se ponovno močneje povezovala z Boginjo, se je moja spolna moč ponovno prebudila. 
                                                                       ----🌹----

Moje naslednje presenetljivo srečanje se je zgodilo leta 2003, ki sem ga že omenila v eni objavi na tem blogu (Full Circle).

Ponoči me je obiskalo majhno električno modro Bitje Luči. Bitje Luči je prevzelo humanoidno obliko, vendar je bilo visoko le okoli 1 m. Trdno sem spala, ko sem začutila, da je nekdo močno potrkal po mojem čelu, kar me je nemudoma zbudilo.   

Ko sem odprla oči, sem videla čudovit prizor tega presenetljivega modrega Bitja Luči, ki je stalo na robu postelje in ostalo na razdalji, predvidevam da zato, da se ne bi počutila ogrožene. Moralo se je tudi preslikati stran od mene ali pa je uporabilo čisti namen, da me je prebudilo, saj je bil čas od trkanja po mojem čelu do odprtja mojih oči minimalen.

To Bitje Luči ni imelo nobenih posebnih lastnosti, samo trup, glavo in okončine. Električna modra Svetloba, ki je izžarevala iz tega Bitja, je bila tako živa in sama po sebi navidezno tako močno frekvenčno nabita/električna, da ni imela pravega parametra, po katerem bi lahko definirala njeno obliko. Oblikovana je bila po humanoidni postavi, vendar ni izgledala, kot da bi bila omejena samo na to obliko, takšna je bila za samo moje dojemanje. 

Nisem mogla umakniti svojih oči, vzbudil je moje zanimanje in bila sem fascinirana, čeprav tudi precej prestrašena, še posebej zaradi tega, kar se je zgodilo potem. Srečanje ni trajalo dolgo, saj je moj obiskovalec Luči nato vrgel vame kroglo svoje električno-modre energije, jaz pa sem se skrila pod odejo, da bi se na smešen način rešila. 

Učinke energije sem začutila takoj in ko sem se napela, da bi ohranila neke vrste obrambo, sem začutila, da se moram omehčati, sprostiti in je vsrkati kolikor je le lahko. To je bila zelo ljubeča in čista energija, zatem pa sem dokaj hitro nazaj zaspala.

To je bila neverjetna izkušnja, ki je nisem nikoli pozabila ali je mogla deliti do sedaj. V zvezi s tem Bitjem Luči nimam nobenih čustev ali vodenja, razen tega, da je bilo najverjetneje vidik mojega prihodnjega jaza, ki je prišlo nazaj, da bi še bolj spodbudilo proces mojega duhovnega prebujanja.  

                                                                        ----🌹----

Še ena presenetljiva izkušnja se mi je zgodila nekaj let kasneje. Nisem čisto prepričana, ampak mislim, da se je to zgodilo okoli leta 2010. Živela sem v prelepi leseni koči na robu nacionalnega parka Exmoor, ki jo je obkrožal starodavni gozd, moje sosede pa so bile ovčke. 

Gozd je bil precej čaroben in na neobljudenih krajih se je močno čutilo prisotnost Vil. Redno sem tam sprehajala svojega psa in šla na ježo s svojim konjem. Ko sem nekega dne bila v tem gozdu in se sprehajala s psom, je le-ta stekel po drugi poti, jaz pa sem brezskrbno nadaljevala svojo pot, saj so bili gozdovi vedno precej prazni in bi že prišel nazaj.   

Minuto kasneje sem s kotičkom svojega očesa ujela najbolj magičen prizor, ki sem ga kdajkoli videla… to je bila svetlikajoča se Merkaba ali Svetlobna ladja v obliki diamanta. Nahajala se je okoli 2 m nad tlemi, v premeru pa je imela le pol metra. Stala sem pri miru, da bi bolje pogledala to prečudovito entiteto ter ji dala vso svojo pozornost. Merkaba se je ustavila direktno pred menoj in odprlo se je dvoje majhnih drsnih vrat.  

Ne morem vam povedati, kaj se je zgodilo potem, ker se preprosto ne morem spomniti. Odšla sem na drugo planjavo. Komunikacija se ni odvijala na nobenem zavestnem nivoju. Frekvenca tega Bitja je bila previsoka. Sigurno je prispelo iz veliko višje dimenzije, vsaj pete, mogoče šeste ali pa celo višje.

Ko se je najin stik končal, se je diamantna Svetlobna ladja začela počasi umikati, zajadrala je skozi drevesa v smeri, od koder je prišla. Nežno, toda močno je utripala s prečudovito mavrično svetlikajočo svetlobo, nato pa je izginila, skozi portal nazaj v višjo planjavo.  

Šele ko je ta Merkaba izginila, se je vrnil moj pes. Bilo je tako, kot da je bil voden, da ostane proč, da ne bi zmotil tega pomembnega srečanja duš. Vedno sem čutila, da je Exmoor čaroben kraj za povezovanje z zvezdami in zvezdnimi ladjami, čeprav nisem pričakovala, da bom srečala tako majhno ladjo.  

Možno, da je bila to arkturska ladja, vendar nisem čisto prepričana; v tistem času sem sledila Patricii Cori in se povezovala tako s svetlobo Sirija1 kot tudi Arkturja2. Bila je pozitivno lepa, od kjerkoli je že bila. To je morala biti družina, da so tvegali me obiskati kar tako na prostem.

                                                                        ----🌹----

Kar so mi ta doživetja pokazala je, da čeprav se lahko močneje povežemo z eno zvezdno družino od drugih, na koncu pravzaprav nismo iz te galaksije. Vsi smo prišli sem skozi Galaktično Centralno Sonce3 in drugi naši deli še vedno prebivajo tam, na prečudovitih oddaljenih planjavah. Preprosto pozabili smo, kako močni in angelski resnično smo. Mi smo prečudovita Bitja Luči in vrnili se bomo Domov ter ponovno spoznali našo resnično multidimenzionalno naravo.   

Mi smo prelepa Družina Luči. 
Mi smo Eno. JAZ SEM KI SEM.

Sada Nam




Opombe prevajalke:

1 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Arktur (α Volarja (α Boo, α Bootes)) – najsvetlejša zvezda na severni nebesni polobli in ena od štirih zvezd z negativnim navideznim sijem 0,04m (druge tri so Sirij, Kanop in α Kentavra), svetlejši od nje sta le Sirij in Kanop. Sij Arkturja je manjši od skupnega sija glavnih dveh kompenent α Kentavra, ki sta pretesno skupaj, da ju oko razloči kot samostojni svetlobni vir, tako da je Arktur četrta najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Je druga najsvetlejša zvezda, vidna iz severnih zemljepisnih širin. Zvezda leži v Krajevnem medzvezdnem oblaku, v katerega je stopilo Osončje pred 44.000 in 150.000 leti. Arktur je rdeča orjakinja spektralnega razreda K1.5 IIIpe. Njen spekter je poln emisijskih črt, kar ni značilno za rdeče orjakinje. Oddaljenost zvezde od Sonca je 36,7 sv. l. Zvezda ima relativno veliko lastno gibanje. Že Halley je odkril, da se je njena lega glede na zvezde v ozadju od antičnih časov močno spremenila. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Volar_%28ozvezdje%29 in https://en.wikipedia.org/wiki/Arcturus.

3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji

Priljubljene objave