UČINKOVITOST PROTOKOLA ''UKAZ PB ZVEZDNI PRAH'' - SARA

Z vami želim deliti to, kar se mi je zgodilo včeraj [20. maja]

Imam težave z zobmi, zobje me nenadoma začnejo zelo boleti. Bilo je tako hudo in mučno, bila sem nemočna. V obupu nad bolečino sem v mislih trikrat ponovila besede: "Ukaz PB zvezdni prah".

Nenadoma sem se počutila zelo zaspano in čutila sem, da se MORAM uleči na posteljo na hrbet. Morala sem prenehati z vsem, kar sem počela, s kuhanjem in pospravljanjem, ter šla naravnost v posteljo. Ko sem bila na postelji, se skoraj nisem mogla premakniti. Počutila sem se, kot da bi imela rahlo vibrirajoč stroj ob svojih bolečih zobeh in v ušesih sem slišala piskanje, kot da je višja frekvenca.

Bila sem napol zavestna, predramila sem se iz ter zopet zatavala nazaj v spanec.
V svojem polzavestnem stanju sem imela tudi nekaj na videz nepovezanih neverbalnih misli, ki jih nisem povsem razumela.

Ena od misli je bila spoznanje, da obstaja oseba ali partner (?), ki je eno z menoj in ne glede na to, kako daleč je, doživljava drug drugega in imela sem občutek razumevanja, da ta druga oseba ni na Zemlji, temveč v Aštarjevi komandi. Nekako se mi je to zdelo normalno in ne čudno.

Nekajkrat sem se zbudila, se skušala premakniti, vendar "zdravljenje" še ni bilo končano in sem se vedno znova zbujala in zaspala nazaj.

Čez nekaj časa sem se končno spet lahko svobodno gibala in bolečine so izginile. Zelo sem hvaležna za pomoč in skrb Plejadčanov 💗

 

Sarina posodobitev z dne 04. 06. 2023:

Večino svojega življenja sem bila močno zasvojena s čokolado in sladkarijami. Odkar pa sem pred dvema tednoma opravila proceduro, se je moja odvisnost bistveno zmanjšala in se še naprej izboljšuje. Zdaj imam v svoji psihi prazen prostor, ki sem ga prej zapolnjevala z nenehnim uživanjem čokolade. Prav nenavadno je, da zdaj, ko vidim čokoladno ploščico, ne čutim silne želje, da bi jo takoj pojedla.


Sara

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2023/06/effectiveness-of-protocol-command-pb.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave