Plejadski pristanek - LWSTARGAZER


V ponedeljek, 4. maja, sem cel dan v mislih videval sliko plejadskega pristanka. Bolj ko sem se poskušal osredotočiti na nekaj drugega, saj sem tisti dan delal druge stvari, bolj je ta vizualizacija pritiskala name in imel sem težave s fokusiranjem, ker so mi to sliko nenehno prenašali v misli, zato sem se jo zvečer odločil narisati in pritisk je nekoliko popustil. Ker tistega večera nisem mogel dokončati te slike, so me spodbujali, naj jo dokončam takoj, ko jo lahko.


Namen te slike, če rezonirate z njo je, da jo vsi Zvezdni kalčki1 in NLP navdušenci uporabijo kakor jim najbolje ustreza za vizualizacijo njihovega osebnega prvega stika ali za povezovanje s Plejadčani ali katerokoli drugo zvezdno raso, ki bi ji pripisali tovrstno vesoljsko plovilo ali splošno energijo, ki spremlja to sliko.

Naj se kmalu zgodita Dogodek in Prvi Stik!  

LWStargazer



Opomba prevajalke:

1 Zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih kalčkov programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih kalčkom omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s svojimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih kalčkov je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim kalčkom dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.

Komentarji

Priljubljene objave