SANJE O SONČNEM BLISKU - LESTER DUE


Sem v prostorski perspektivi, kot da če bi lebdel ali opazoval vesolje z vesoljske ladje ali nekaj podobnega.

Pred seboj vidim ogromno zvezdo, ne bi vedel, če je to bilo Sonce, toda rekel bi, da je bilo; na levi strani pod ''zvezdo'' vidim piko kot referenco, v primerjavi z velikostjo je to le majhna slikovna pika.  

Približal sem pogled in videl, da je ta pika ladja, da pravzaprav ni majhna in oddaja oranžno svetlobo. Morda se sprašujete, kako se lahko vidi oranžno svetlobo ob Soncu – zato, ker so dodani filtri, Sonce izgleda kot krogla črne barve, ki ne izžareva svetlobe, kar omogoča, da se ostale stvari lažje vidi/locira.  

Ko približam pogled na ladjo, ki oddaja oranžno svetlobo, se ob določenem trenutku zgodi ogromen BLISK; naenkrat ljudje, ki so z mano, začnejo praznovati, ''USPELO NAM JE!!!'' Združili smo ČASOVNICO!!! Veselje je bilo podobno tistemu, ko je Nasin Apollo 11 pristal na Luni.  

Lester Due


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/07/dream-about-solar-flash-by-lester-due.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu:

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo?

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 
Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku.

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi:

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave