ZAPISKI BETA-PREIZKUŠEVALCA PLEJADSKEGA PROTOKOLA ZA ZDRAVLJENJE ČUSTVENEA TELESA ''UKAZ 771''– OLEGS DEMIDOVS

Potem, ko je Cobra v svojem nedavnem intervjuju z dne 16.06.2020 poročal o razvoju protokola za zdravljenje čustvenega telesa, sem Plejadčane prosil in se ponudil kot "beta  preizkuševalec" tega protokola. Rezultat je bil zelo impresiven. V prvih sanjah ponoči sem videl nekaj ljudi, ki so me v preteklosti čustveno travmatizirali. Vabili so me, da nekam gremo, do ozkega prehoda med dvema stenama. Sprva je vodil naravnost, nato pa ostro zavil za 90 stopinj v desno. Ko so se stene končale, sem se znašel v sobi, kjer je bilo nekaj pomembnega. Mislim, da tako izgleda dostop do čustvenih travm v podzavesti, 90-stopinjski zavoj na desno nakazuje prehod v 4. dimenzijo, kjer se nahajajo čustva. Celoten postopek zdravljenja je trajal približno mesec dni, vendar predvidevam, da bo za vsakega čas trajanja drugačen. Med procesom je bilo nekaj čustvenih nestabilnosti, nihanj razpoloženja, čudnih ali tesnobnih sanj. To morate vedeti in brezskrbno iti skozi to, tako se travmatična čustva sprostijo iz podzavesti. Nekaj časa jih doživljamo, dokler ne minejo, s tem pa se bodo z njimi povezane čustvene telesne travme zacelile.

Zelo opazen rezultat zdravljenja je, da izginejo skoraj vse boleče reakcije na neprijetne dogodke ali neprijetne spomine. Travme v čustvenem telesu boleče reagirajo vsakič, ko doživimo dogodke ali spomine, podobne tistim, ki so povzročile te travme, četudi se zgodijo z drugimi ljudmi. To je velik problem, z njimi živimo vse življenje in veliko ljudi se na to navadi in niti ne razmišlja o tem in tako se to prelevi v normalno stanje. Vemo, da ljudje postanejo bolj ali manj negativni zaradi trpinčenja, še zlasti v otroštvu, toda zdravljenje te negativnosti je bilo doslej težko in počasno. Zdaj je ta proces možno znatno olajšati in pospešiti. Zase lahko rečem, da so prej prisotne boleče reakcije izginile, to je bilo prej nemogoče, z njimi sem sem dolgo spopadal. Ta novo stanje je pravi notranji mir, ki je bil prej skoraj nedosegljiv.   

Hvala Plejadčani! 

Zmaga Luči!

Olegs Demidovs

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/07/some-notes-about-pleiadean-new-healing-protocol-command-771.html

Več informacij o novem plejadskem protokolu za čustveno zdravljenje je na voljo tukaj: https://zmagaluci.blogspot.com/2020/07/glasba-sfer.html

---------------------------------------------------

 Ali želite deliti z nami? 


Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu:

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo?

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani? 

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 
Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku.

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi:

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave