SANJE O BOGINJI LUNE IN ''ČRNO-MODREM TSUNAMIJU'' - LESTER DUE

Te sanje sem imel 14. 10. 2020.

--
Sem na kraju, ki me spominja na plažo, noč je, vse je precej temno. Sem z drugimi ljudmi, izgledajo kot "komandosi", so višji od mene, nekateri so temnopolti, imajo uniforme, vendar uniform ne prepoznam. Ena izmed podrobnosti je bila, da so na obrazu (ličnicah) na vsaki strani imeli pravokotne oznake svetlo modre barve.

Ti ljudje so bili podobni kot na tej sliki.

Medtem, ko smo čakali na plaži, sem naredil "priklic"; mantra, ki sem jo uporabil, je bila: "Naj pride Luna ". Ko sem jo nekajkrat izrekel, se je na nebu od nikoder pojavila ženska entiteta (bila je zelo velika, ni bila v velikosti osebe, brez fizične konsistence), ki je nosila žogo v velikosti nogometne žoge; žoga je kot miniaturna Luna temno sive barve.

Ta slika ustreza, toda "njo" sem videl s tal.

Enkrat, ko smo dobili "Luno", sem s piščalkami poklical skupino, ki je bila od mene oddaljena približno 200 metrov. Srečali smo se in se pogovorili (ne spomnim se, o čem smo govorili), vendar se spomnim, da je šlo za približno 3-4 ljudi.

Pogledal sem proti morju, barva je bila zelo črna in od zgoraj se je slišal glas, ki pravi "DOSTI, DOSTI!!" in nato je na gladino vzplavalo kar nekaj ladij, najbolj opazna je bila TITANIK.

Ta slika izgine in pojavi se nova, v kateri temno modri/črni "energetični" cunami odnese vse vrste NLP-jev, ki ne zmorejo vzdržati moči "vala".

Čez nekaj časa se pojavijo najrazličnejše entitete človeških zombijev, ki niso nič drugega kot biološki roboti, nimajo duše.

Stvar se tu še ne konča, v določenem trenutku v vesolju zagledam ogromno ladjo, ki ni pravokotna, ovalna ali okrogla; spominja me na mešanico ladij iz Zvezdnih Stez in Futurame1.

Ladja je velikanska, temno rjave barve, okoli nje se giblje veliko manjših ladij, veliko je premikanja; ta ladja v določenem trenutku odda silo, kot ščit, ki zaobjame vse. Ščit je skoraj prozoren z nekaj zlatimi odsevi in ​​povečuje hitrost ladje.

Ta "scena" se spremeni in potem sem v drugi "sceni"

Sem na ozkem mestu, kot majhna ladja. Kako vem, da sem na ladji? Ker je okoli mene vesolje in vidim pilotsko kabino ter nekaj vzvodov ali nekaj podobnega. Na levi strani imam eno sorodnico. Odgovarjam na vprašanja, ki mi jih zastavlja, ki so sledeča:

- Torej se bomo vsi spremenili?

+ Ne vsi, nekateri.

- In koliko časa bo trajal postopek?

+ V 3 minutah bo pripravljeno.


Lester Due


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/11/dream-about-moon-goddess-and-black-blue.html

--------------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave