Sanje o sveti geometriji in ''enemu izmed guvernerjev galaksije?'' – Lester

Sem na kraju, ki mi ni prepoznaven, noč je, izgleda kot mesto, ne vidim ljudi, ne zaznavam nobenih občutkov, ne mraza, ne toplote itd. Z višine (okoli 15-ih metrov, mogoče manj) vidim zgradbo, pravokotne oblike in precej veliko, mogoče okoli 90-100 metrov dolgo, z osmimi nadstropji. Zgradba je bela, ob vstopu so velika steklena vrata, takšna, ki se odprejo na zaznavanje gibanja, vstopil sem in z nekom govoril.

Ta scena nato izgine in se pojavi druga.

Sem v dokaj veliki sobi, okoli 30 m2.

Tam je bilo dekle, ki jo poznam (v sanjah, ne v resničnem življenju), z menoj je še ena oseba, ne vem kdo je ali kako izgleda. Dekle je astrofizičarka, ima teleskop precej velikih dimenzij, moralo je biti okoli 100 cm široko (na dnu) + dolžina, odmaknila je nekaj prevlek in začela s ''predstavo''.  

Ob gledanju skozi teleskop so bili vidni ''tuneli luči'', skuša se ''fokusirati'' med ustvarjanjem  slike iz parametrov (ki naj bi mu bili podani), začenjajo se prikazovati slike rože življenja, jaz pa začnem komentirati ''Kaj za vraga! Vidim, da se prikazuje sveta geometrija!''.  

Slika izgine, nekdo pa potrka na vrata, odprem jih in pred menoj stoji moški, oblečen v belo pol-tuniko, izgleda azijskega porekla, okoli 70 let, njegovi lasje so sivi, visok okoli 1,70 cm ali več. Spremljajo ga njegova žena, za njim varnostniki in ''manjša skupina'' ljudi; z njim je več kot 20 ljudi. 

Stojim pri miru in ne reagiram, ne vem, kaj narediti, kdo so ti ljudje? Moški se mi približa in reče ''Jaz sem eden izmed guvernerjev galaksije''.

Lester


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2022/01/dream-about-sacred-geometry-and-one-of.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html


Komentarji

Priljubljene objave