Moj stik z Aštarjem v sanjah – Anna


Prejšnjo noč, ko sem od prijatelja prejemala Aštarjev žarek 2. nivoja, sem neobičajno padla v stanje podobno hipnozi ter prejela sporočilo, nekaj v zvezi z: ''zaspana boš''.  

Nisem se mogla upreti zaspanosti, čeprav sem prej spila skodelico kave.

Nato sem zaspala.

Zbudila sem se ob pol drugi uri zjutraj in videla, da je bila mandalina palica prižgana. Čeprav nisem bila zares popolnoma zbujena, sem mislila, da moram mandalino palico ugasniti, toda še vedno nisem bila kaj preveč zavestna. Spomnila sem se, da so se odvijale pomembne stvari. Saj res, sodelovala sem v konferenci.  

Nato sem spoznala, da sem bila v sobi zvezdne ladje, kjer so se zbrali Aštar in ljudem podobni izvenzemljani.

Ne vem zakaj toda zavedala sem se, da so prisotni izvenzemljani bili Sirijčani in Plejadčani. Poleg njih je bilo tam tudi 6-7 bitij, ki niso bila podobna ljudem (ker je bilo megleno, jih nisem mogla jasno razločiti).

Prosili so me za mnenje o Prvem Stiku za zvezdne kalčke1 na planetu Zemlji.

Vsekakor so vedeli, da so že preverili status situacije, vendar je izgledalo, da so cenili mnenje ljudi iz dejanske realnosti na Zemlji.

Čutila sem, da so krasni.

Ko sem povedala svoje mnenje, mi je Aštar na koncu rekel sledeče:

“Spremljal te bom in te jasno videl“

Mislim, da je želel reči, da ''jasno razumejo Zvezdne kalčke in delavce Luči, ki pačijo stvari zaradi svojega udobja in koristi”.

Od zdaj naprej, ''spremenite svoje vedenje in smernice v zvezi z vašo duhovno rastjo in očiščevanjem''. To je mislil povedati.

Vprašala sem Aštarja, ali je misli reči, da bi morali zvezdni kalčki in delavci Luči popraviti svojo smer s tem, da se potrudijo za svojo lastno duhovno rast in očiščenje ter da bo vse te delavce Luči skrbno spremljal?  

Ko sem ga vprašala to vprašanje, ga ni zanikal.

Lahko bi pisala o podrobnostih, toda izgledalo je, da je Aštar želel, da se vsi zazremo v ogledalo ter sami popravimo napake. Zato si ne drznem pisati o podrobnostih.

Vprašala sem ga, če lahko ostalim povem o tem dogodku, čeprav sem se že odločila, da bom. 

Nasmehnil se je s čistim in poživljajočim izrazom.

Tu je izvorno besedilo v japonščini, ki je objavljeno tudi na tem blogu:


昨晩の事です。毎日の瞑想の前に友人のアシュターのレイヒーリングを受けていました。
普段はそんな事無いのですが、まるでアシュターに
「貴方はどんどん眠くな〜る」と催眠術をかけられたみたいに猛烈な睡魔に襲われました。
自分でもどうにもならなくて(コーヒー飲んでたのに)
そのまま寝落ち

目が覚めたのが深夜一時半ごろで、ライトマンダラとワンドがつけっぱなしだったので、
まだボーっとしていたのですが、ワンドだけOFFして
えーっと、何か大事な事があったハズ
で、ああっ、そうでした会議に出席してたんだっけ

気づいたら、シップの一室にいて、アシュターと人型宇宙人
(プレアデス人とシリウス人は何故か?わかった)と
人型でないタイプ(白い靄がかかっていてよく見えなかった)
67人。

「ファーストコンタクト」の議題で地上のスターシードの
意見を求められました。
彼らも当然こちらのことはモニターして
わかっているようなのですが、
いわゆる現場の意見も重要視しているようでした
(流石ですね)
一通り意見を述べた後、最後アシュターに
こんな事を言われました。

「ちゃんと見てるからね」と。

要するに、『ライトワークをする際に、自分都合によって
ライトワークを歪めてしまっているスターシード及びライトワーカーはちゃんとわかっているよ。
今からでも、自分の霊的成長と浄化に励んで軌道修正してね』という事らしい。
という事は『清く正しくライトワークを行っているスターシード&
ライトワーカー』もちゃんと見ていてくれているって事ですね

私がそれに対しての自分の見解を述べたら、
彼は否定しませんでした。
ここで詳しく書くことも可能ですが、どうやらアシュターは
自らを省みて自分で襟を正すことを希望されているようでしたので
今は黙っておこうと思います。
それと、私が体験した事を公開しても良いかと尋ねた時
(もう決断してましたけど)、
彼は涼やかな微笑みをたたえていました。

とまあこんな体験をいたしましたとさっ



Opomba prevajalke:

1 Zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih kalčkov programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnim kalčkom omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s svojimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih kalčkov je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim kalčkom dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.

Komentarji

Priljubljene objave