Moj stik s Plejadčani in Aštar Komando v sanjah - Yaxi

Že od malega sem v svojih sanjah imel mnogo neposrednih in posrednih stikov z izvenzemljani. Stiki so bili naelektreni z energijo ljubezni in svetlobe, ki so mi pomagali ponovno se počutiti ljubljenega. ­­Preden sem se popolnoma prebudil, so se v mojih sanjah pojavljali večinoma kot svetlobne flote NLP-jev in tako sem se večkrat spraševal, zakaj so se prikazali; od začetka leta 2019, pa sem se v sanjah začel povezovati z njimi bolj neposredno (v okviru življenjskih spominov so mi sanje ljubše od 3D doživetij v budnem stanju, ker lahko v sanjah raziskujem popolnoma drugačen svet. Imam tudi dnevnik, v katerega zapisujem moja doživetja iz sanj, ker sem opazil, da te spomine, še posebno tiste, ki so napolnjena z ljubeznijo/svetlobo, zlahka pozabim oz. izbrišem iz spomina).

16. aprila 2019 sem sanjal, da je Cobra posodobil en vnos o Prvem Stiku. Moji starši in jaz smo jih potrpežljivo in odločno čakali. Medtem, ko smo čakali, so mi Plejadčani telepatsko sporočili: ''učiti se od otrok in verjeti pomeni videti''. Končno sem videl premikajoče se slike galaksij, ki so jih projicirali na steklen zaslon. Nato sem začutil njihovo energijo, ki je bila tako poznana, da nisem mogel premagati solz.  

Še ene sanje, ki sem jih nedavno sanjal, so se zgodile 22. avgusta 2019, ko sem se iz oči v oči pogovarjal z Aštar Komando. V sobi sem se pogovarjal s tremi do štirimi osebami. Čeprav se ne spomnim podrobnosti našega pogovora, se še vedno spomnim občutka, ko so me obkrožali. Bilo je tako, kot da bi se pogovarjal s starimi prijatelji in kot da smo vsi enakopravni. Naenkrat sem se prebudil in na uri je kazalo 04:04.

Globoko v srcu si obupno želim fizičnega stika z našo zvezdno družino. Včasih sem mislil, da se mi bodo nenadoma prikazali, toda moja doživetja v sanjah so me predramila: preden se osebno srečamo, moram uskladiti svojo vibracijo z njihovo, zato da se lahko, ko bo pravi čas, naš fizični stik zgodi dokaj naravno. Sedaj vsakič, ko pomislim na njih, začutim izhajanje tople povezave iz svojega srca. Vem, da so ves čas z menoj. Naših pet čutil, ki so orodja za izkušnje v 3D realnosti, ne morejo zaznati njihovega obstoja. Da bi lahko živeli svoje sanje v fizičnem svetu, moramo še naprej dvigovati svoje vibracije.


Yaxi


Komentarji

Priljubljene objave