SANJE O DOGODKU – DORUS11


Tu so sanje o Dogodku, ki sem jih imel prejšnjo noč, dne 13. 02. 2020.


Bili smo na sestanku delavcev Luči in sil Luči. Obvestili so nas, da se bo zgodil Dogodek ter da se pripravimo. Obvestili so nas preden se začne, nekaj minut preden se vse skupaj začne. Bilo je tako kot neke vrste telepatski sestanek?

Bil sem v svoji sobi. Sam. Pred menoj se je prikazal rdeči gumb in prst je bil vse bližje in bližje gumbu. 

Nato se je začelo odštevanje. Obvestili so nas, da se bo Dogodek začel ob devetih. Ne vem, ali je bilo mišljeno ob 09:00 ali 21:00, v sanjah sem občutil, kot da je popoldne oz. rahlo po večerji. Bil sem navdušen, upal, da je vse to res. Dogodek bi se zgodil čez nekaj minut. 

Prst je bil zdaj že zelo blizu gumba in v mislih sem si ponavljal: prosim pritisni, prosim pritisni… in upal, da se ne bo kaj zavleklo ter da bo vse šlo po Načrtu. Nisem mogel verjeti!

Nato se je začelo odštevanje. Slišal sem 5…4…3…2.. prst je bil vedno bližje …1… gumb je bil stisnjen. Preprosto nisem mogel verjeti! 

Moj televizor je bil takrat prižgan, zvok je bil utišan. Slišal sem svojega mlajšega brata, ki je bil v drugi sobi, kako je vpil moji mami: ''Mami! Zakaj je televizija črna? Televizija se čudno obnaša in črna slika je na vsakem programu, preprosto je nehala delovati brez razloga!''

Ljudje okoli mene niso vedeli, kaj se dogaja. Želel sem jim pojasniti, kaj se je dogajalo, toda najprej sem moral opraviti nekaj svetlobnega dela. Čutil sem, da je bila to v tistem trenutku prioriteta.

Kakorkoli, vedel sem, da je vse v fazi ponastavljanja ter da bo televizija kmalu v nekaj minutah spet nazaj, na sporedu pa bo uradni prenos Svetlobe: predvajanje množičnih aretacij, itd., množicam se bo razkrilo, kaj se dogaja, vsa resnica bo prišla na plano; zato sem se določil, da se raje osredotočim na svetlobno delo.

Ko se je sprožil dogodek in ko je bil gumb pritisnjen, sem vedel, da moram vzeti svoj Čintamani1 kamen in ga obdržati v svoji roki, zato da bi pomagal stabilizirati Omrežje in hkrati sidrati Svetlobo Bliska. Val Svetlobe Dogodka sedaj teče skozi nas.  

Ko sem začel s svojim svetlobnim delom, so se sanje končale.  

--

Še nikoli nisem imel sanj o Dogodku, ki so se zdele tako resnične. Tako so bile resnične, da še vedno ne morem verjeti.  

Vse se je dogajalo pred mojimi očmi, doživljal sem to in mi, delavci Luči, smo bili ''obveščeni'' nekaj minut preden se je Dogodek sprožil, zato bi vedeli, kaj narediti ter da bi vedeli, kaj se dogaja.

Moram reči, da si dandanes zaradi službe itd. ne vzamem toliko časa, kot bi si ga želel za meditiranje in svoj duhovni razvoj in moram reči, da o Dogodku preprosto ne ''razmišljam'' pogosto. Vem samo, da se bo zgodil, ko se bo zgodil in ko se bo zgodil, bom pripravljen, da zasidram Svetlobo in opravim svoje svetlobno delo, ko bo čas za to nastopil.  

Torej take vrste sanj so zame zelo nenavadne. Zadnje čase nimam posebnih sanj ali tako živih sanj, ki so se zdele tako resnične, kot so bile te. To je tisto, zaradi česar so te sanje bile tako posebne. Te sanje so se prikradle od nikoder in menim, da Svetloba deli informacije preko sanj, zato da se lahko pripravimo.

Na začetku sanj smo bili delavci Luči na sestanku obveščeni le nekaj minut pred sprožitvijo Dogodka in gumb je bil pritisnjen, zato da se lahko pripravimo. Mislim, da je bila to osrednja tema teh sanj.

To ne pomeni, da se bo Dogodek zgodil danes, jutri ali ta teden ob 09:00 uri, to pomeni, da nas Svetloba obvešča preko takšnih sanj, ne samo mene, ampak tudi ostale, ki imajo takšne sanje, zato da smo obveščeni in vemo, kaj storiti, ko bo napočil čas.

Lahko napoči prej, kot si mislite.

Običajno ne delim sanj ali objav, toda čutim, da je takšne sanje potrebno deliti.

Mislim, da takšne sanje sanjamo z namenom ter da jih je treba deliti z ostalimi delavci Luči.

Dorus11

Povezava do izvorne objave (v angleščini): https://www.welovefirstcontact.com/2020/02/a-dream-about-event-by-dorus11.html

---------------------


Ali želite deliti z nami? 


Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 





Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 


Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 






Opomba prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji

Priljubljene objave