SANJE O VESOLJSKIH LADJAH OB ČASU DOGODKA - MIKE


Prejšnjo noč sem sanjal zame precej neobičajne sanje, tako z vizualnega vidika kot tudi z vidika občutkov in vzdušja! Takšne vrste sanj sem imel že prej, vendar sem jih sanjal precej poredko in od zadnjih takšnih sanj je minilo že precej časa, pa še te so bile bolj kot ne sanje spominov, kot so v bistvu bile vse sanje doslej. Vendar te niso bile. Te sanje bi lahko bile v povezavi z Dogodkom oz. nečem podobnim!  

Ok, torej v bistvu je bil vsesplošen občutek v sanjah precej svetel in pozitiven! Videl sem ogromne vesoljske ladje v obliki diskov in trikotnikov, ki so se na nebu pokazale javnosti. Nekaj trenutkov so lebdele, nato pa so ponovno izginile. Občutek je bil, kot da so skušali pripraviti javnost, da jih ne bi dojemala kot sovražnih! Vse skupaj se je ponovilo še dvakrat ali trikrat. Bilo je precej temno in poznega večera, v ozadju so bili ogromni sivi in črni oblaki, zato so zaradi svoje svetlobe te ladje izgledale ekstremno veličastne, tako kot so bile impresivne njihove velikosti.  




Za vse opazovalce je bil trenutek VAU! Ljudje so bili zmedeni in niso vedeli, kaj naj si mislijo, zato sem jim želel povedati, da je vse super in da je to dober znak, vendar nekako nisem mogel. Ni prihajalo do nikakršne panike, bilo je tako, kot da nihče ni zares verjel, kaj vidi.  




Poleg teh ladij so bili na nebu tudi ogromni, okroglo oblikovani predmeti. Zame je v sanjah bilo sonce (trikrat večje od pravega Sonca in brez žarkov). Prikazalo se je in večer je ratal svetlejši, v naslednjem trenutku, pa se jih je prikazalo na ducate, če ne na stotine in vse se je prevesilo v dan! Tako kot z ladjami, se je to ponovilo dvakrat ali trikrat in to je bilo vse.   




V sanjah sem razmišljal, da je Dogodek končno tu! Precej sem bil vesel in navdušen! Toda ne morem reči isto za ostale! Običajno o Dogodku ne razmišljam tako veliko in moje stališče je, da se bo zgodil, ko bo za to čas oz. se bo dogajal postopoma, zato ne vem, od kod so te sanje sploh prišle 😊 😊 Bile so zelo vpadljive in intenzivne ter spektakularne, zato sem se odločil, da jih bom delil z vami!  

Okroglo oblikovane ladje so izgledale kot te na slikah.

Zmaga Luči!!

Mike


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/02/a-dream-about-spaceships-at-time-of-the-event-by-mike.html

---------------------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave