"NE SKRBI..." - DAVID CHICAGO



Petek, 02. 05. 2014, enkrat po 03:00 uri  

Prebudil sem se v popolnoma neizmerno in nepremagljivo prisotnost čiste brezpogojne ljubezni in blaženosti, ki je bila preprosto neopisljiva. Nisem se trudil ali celo poskusil premakniti ali pogledati naokoli po moji spalnici. Preprosto sem se predal doživetju, medtem ko sem bil odprtih oči v transu. Nemudoma in zelo nežno me je iz postelje dvignilo nekaj, kar je bilo, vsaj kolikor sem jaz videl, nevidno.    

Jaz sem odrasel človek in karkoli me je dvignilo iz postelje me je dvignilo kakor dojenčka. Ko so me odnesli stran od postelje, nisem čutil niti kančka strahu ali negotovosti. Nisem vedel, koliko časa je preteklo ali kaj se je dogajalo, toda nenadoma so me nesli nazaj k postelji. Moja leva roka, ki je bila pred tem ob strani, je zamenjala pozo, zdaj je bila položena čez moj trup. Me je ta prisotnost nesla nekam in me posedla? Sem vstal in hodil naokoli preden me je zopet odnesla nazaj?   

V posteljo me je položila prav tako nežno in previdno, kot me je prej dvignila. Čeprav navidezno ni bilo moč videti ničesar, sem čutil, kako me je neka dlan nežno prijela za moje levo zapestje, dvignila mojo roko in jo položila nazaj vstran, kot se je nahaja prej. Odejo je ta prisotnost najverjetneje potegnila dol že prej, ker sem s perifernim vidom videl, da je odejo povlekla z vznožja postelje in me z njo pokrila. Ko me je pokrila, sem začutil hladen piš izpod odeje.  

Pogledal sem navzgor v strop in meditacija budnega očesa je postala še globlja. Ne vem, kako dolgo je trajala. Zatem sem se predramil in pogledal proti srednjemu delu sobe. Ni me bilo strah, toda bil sem zelo presenečen in si v mislih rekel, skorajda na glas: ''Kaj za vraga se je pravkar zgodilo!?'' Prisotnost, ki sem jo prej čutil, je medtem že odšla. Na drugi strani sobe pa se je pojavila prozorna, duhu podobna pojava, ki je brez truda lebdela v zraku. 

Ob pojavi tega duha, se je z njim vrnila tista močna, pomirjujoča prisotnost, ki jo je bilo moč čutiti prej. Izgledal je človeško, mogoče v starosti 20 ali 30 let, bil golo obritega obraza s skoraj ravnimi lasmi, ki so segali do ramen. Ni govoril, toda informacije mi je pošiljal na drugačen način. Instantno sem začutil in razumel njegovo namero in sporočilo. Z besedami bi se sporočilo glasilo: ''Ne skrbi… mi smo tu''.  









Povezava do izvornega članka (v angleščini): https://whoisdavidchicago.blogspot.com/2019/10/do-not-worry.html

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/02/do-not-worry-by-david-chicago.html  

David Chicago
-----------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave