MOJE SANJE O VESOLJSKI LADJI - MARIA TREVIÑO SANTOS

Bila sem z družino: možem, hčerko in sinom. Gledala sem kovinska drsna vrata, ki so se odprla, nato pa smo vstopili v prostor, ki je bil videti kot srednje veliko stanovanje, kot velik hotelski apartma. Toda to mesto je bilo zelo preprosto, namesto običajnih sten so bile na vsaki strani kristalne stene, skozi katere se je videlo ven. Na prvi pogled se je zdelo, da je to nebotičnik s panoramskim razgledom. V tem stanovanju je bil kavč, miza s štirimi stoli in dvoja vrata, ki so vodila v spalnice. Takoj ko smo vstopili, sem padla na kavč, ker sem bila zelo utrujena. V sanjah sem vedela, da so nas tja odpeljali kot begunce. S seboj smo imeli dva majhna kovčka z oblačili za dva ali tri dni, dokler nevarnost ne bi minila. Veliko je deževalo, skozi tiste steklene stene, podobne velikim oknom, sem lahko videla, da je zunaj bila zelo močna nevihta, oz. je deževalo.

Vedela sem, da smo cel dan brez počitka hodili iz enega kraja v drugega, zato sem bila zelo utrujena. Toda moja hčerka, ki je zelo mlada, je začela raziskovati po sobah, gledala je naokoli in komentirala, kaj je bilo tam. Videla sem, da so drsna vrata, skozi katera smo vstopili, bila kovinska in so ostala odprta. Na zunanji strani je bil hodnik, po katerem so ljudje hodili mimo. Oni so se prav tako zatekli sem in dodeljen jim je bil prostor, tako kot je bil dodeljen nam. Videla sem, da je zunaj lilo, zelo je deževalo, precej intenzivno. Dan je bil siv in oblačen, vendar me ni bilo strah, ker sem vedela, da smo na varnem in bila sem pomirjena.

Ko sem se spočila, sem vstala in se ozrla naokoli ter rekla hčerki: »Previdno, da ti ne bo spodrsnilo!«, kajti tla so bila iz meni neznanega materiala, v kotu, kjer so se steklene stene in tla povezovale, pa je bil naklon. Tla niso bila ravna; bila so ukrivljena in se v bližini stene nekoliko spuščala. Sten se torej nismo mogli dotakniti, le gledali smo lahko skozi njih. Pogledala sem ven in poskušala uvideti višino poslopja, v katerem smo bili, toda tal nisem mogla videti, zato sem sklepala, da smo zelo visoko nad tlemi. Hčerki sem rekla: "Če ti tu spodrsne in prideš do steklenih sten, se lahko razbijejo." A hči mi je odgovorila: "Oče pravi, da se ne morejo zlomiti, ker imajo kovinske opore, ki jih držijo." Potem sem se nagnila k stenam, ki so spominjala na velika okna in videla nekaj kovinskih palic, podobnih jeklu, ki so podpirale stene.

To je tisto, kar sem sanjala in tega se spominjam zato, ker je bilo že jutro, ko sem sanjala te sanje in se zbudila. Ko sem se zbudila, mi ni prišlo na misel, da sem bila na vesoljski ladji, ampak možu sem povedala svoje sanje in dejal je: "Mislim, da je to bila vesoljska ladja". Sedaj, ko razmišljam o tem, mislim, da bi lahko bila tudi vesoljska ladja.

Maria


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/09/a-dream-i-had-of-spaceship-by-maria.html

---------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami?

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave