STIK Z PLEJADČANI IN ARKTURČANI V SANJAH - ANNA

Spodaj se nahaja še eno Annino doživetje stika v sanjah, ki se je zgodilo 03. 08. 2020. Tu je preveden tekst iz Japonščine:   

 

"V svojih sanjah sem bila pri glasbenem pouku na lebdečem vrtu. Ko sem začutila, da me nekdo kliče, sem pogledala skozi okno in na nebu videla majhno ladjo. Ko sem jo slikala s svojim telefonom, se je ladja vedno bolj približevala, dokler se ni nahajala na robu lebdečega vrta.

Prešinilo me je, da bi lahko kontaktirala to ladjo, zato sem pohitela do mesta, kjer je bila zasidrana.

Nato so iz ladje izstopili Plejadčani ter Arkturčani in me pozdravili na japonski način. Iz oddajnikov, ki so bili nameščeni na ladji, so izstopili številni člani Galaktične Zveze in odšli proti svojim posameznim destinacijam.

Razlaga, ki sem jo prejela od Plejadčanov in Arkturčanov je bila, da se pripravimo na njihov prihodnji stik z zvezdnimi kalčki na tleh, na fizičnem nivoju; to je, od zdaj naprej, pod vodstvom zvezdnih kalčkov, ki bodo dejansko navezali stike.

Ideja naj bi bila, da bodo člani galaktične alianse lahko kontaktirali drug drugega na nefizični dimenziji, zato da bodo lahko nemoteno interkatirali, ko se bodo dejansko srečali v prihodnosti.

Ko so zaključili s svojo razlago, so odšli nazaj v svojo matično ladjo.

Potem, ko sem prišla iz Lebdečih Vrtov, je bilo površje polno strahu, zmede, nemira, zaskrbljenosti in zatiranja.

Sredi vsega tega kaosa so bili ljudje, ki so se zavedali, da sile Luči skušajo odstraniti temo in osvoboditi Zemljo. Skušali so nas pripeljati do tega, da začnemo uporabljati svoje sposobnosti za sodelovanje ter da sodelujemo skupaj v smeri pozitivnih svetovnih sprememb.

Nato so se Plejadčani in Arkturčani vrnili v svojo matično ladjo in poslali telepatska sporočila. Povzetek je sledeči:

Do osvoboditve Zemlje in nastopa Dogodka je določena stopnja zmede neizogibna, toda veliko lahko pripomore, če prebujeni zvezdni kalčki1, delavci Luči, sodelujejo skupaj.

Z vidika trenutne situacije bi morali najprej zaščititi sebe in svojo družino, nato pa narediti, kar lahko.

Ne glede na to, kakšno delo Luči opravljamo, nas oni ne razlikujejo: vsakdo, ki izvaja delo Luči, je enako pomemben in tudi ljubljen.

Pomembno je, da upoštevamo okoliščine in razmere drug drugega ter da ne primerjamo vrednosti svetlobnega dela nekoga z ostalimi.

Poleg tega je zelo koristno, da se povežemo s svojo lastno prisotnostjo Jaz Sem, da se očistimo in naredimo svoj program, da stremimo k duhovnemu razvoju in izboljšanju samih sebe."

To je vse.

Anna


Spodaj se nahaja izvorni tekst v Japonščini:

夢を介してのプレアデス人とアークトゥルス人とのコンタクト2020/08/03

夢の中で私は空中庭園内の音楽教室にいました。

誰かに呼ばれるのを感じて窓の外を見ると、上空に一機の小型シップが見えました

私がスマートホンで小型シップを撮影していると、シップが段々と近づいてきて空中庭園の端に横付けされました。

私はそのシップ内の存在とコンタクト出来ると思い、急いでシップが停泊している場所に向かいました。

するとシップの中からはプレアデス人とアークトゥルス人が降りて来て、日本流の挨拶をしてきました。

小型シップの中には転送装置が設置してあったのか、シップの中からぞろぞろと銀河連合のメンバーが降りてきて、それぞれのも目的地へと向かっていきました。

私がプレアデス人とアークトゥルス人から受けた説明では、

将来物理的なレベルでの地上のスターシードとのコンタクトに向けての準備を進めるという事でした。つまり、今のうちから、実際にコンタクトをするであろうスターシードの下に

銀河連合のメンバーが非物理次元でコンタクトを取り、将来実際に会った時に円滑に交流出来るように備えるという事のようです。

彼らは一通り説明が終えると、母船に帰っていきました。

その後私が空中庭園から出ると、地上は恐怖、混乱、騒乱、不安、抑圧が渦巻いていました。

その様な最中、光の勢力が外側から闇を排除し、地上を解放しようとしてくれている事を認識しており、互いの能力を生かして協力し、連携して世界に肯定的な変化をもたらそうとしている人々がいました。

すると母船に帰還したプレアデス人とアークトゥルス人からテレパシーによるメッセージが送られてきました。要約すると以下のような内容でした。

地球解放及びイベントが起こるまでの間、ある一定程度の混乱は避けられないが、目覚めているスターシード・ライトワーカー達が連携して行動すれば違いを生み出すことが出来る。

今のような状況を鑑み、先ず自分と自分の家族・生活を守り、その上で可能な活動を行えばよい。

我々側(銀河連合)は、どのようなライトワークを行っていようとも区別や優劣をつけたりしない。ライトワークを行っている人すべてが同じように重要であり、同じように愛している。

大切なのは、互いにそれぞれの抱えている事情や置かれている環境などに配慮しあうことと、自分のライトワークを人と比べ価値判断をしないこと。

又、自分のアイアムプレゼンスと繋がる事、浄化、マニフェスト、自身の霊的進化・向上に努める事などはとても有益である

以上

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/09/contact-between-pleiades-and-arcturians-through-dreams-by-anna.html

---------------------------------------------------

 

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

 

Opomba prevajalke:

1 Zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih kalčkov programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih kalčkom omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s njihovimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih kalčkov je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim kalčkom dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.

Komentarji

Priljubljene objave