SANJE O DOGODKU, NAPADU DRAKONCEV/KRIMINALNE KABALE IN LAŽNE INVAZIJE NEZEMLJANOV, KI JO JE ZREŽIRALA TEMNA STRAN – LARS JÖNSSON

17. avgusta sem sanjal, da se je končno zgodil Dogodek. Takrat sem prvič sanjal o tem. Videl sem zelo svetlo zvezdo (skoraj tako kot ta: 🌟), ki se počasi premikala po nebu, od leve proti desni, izšla pa je iz nečesa, kar je bilo videti kot portal ali neke vrste kozmičnega okna. Tik za menoj je stalo nekaj ljudi in vsi so bili presenečeni nad redkim spektaklom, ki se je odvijal na nebu. Spomnim se, da sem rekel "Ja, res je čudovito, vendar ne morem verjeti, da se je Dogodek pravkar zgodil".

Nisem imel nobenega občutka za čas, pozneje sem samo začutil močan občutek velikega olajšanja.

Prejšnje noči (10.–11. septembra) sem sanjal zares žive sanje o tem, kaj se lahko zgodi v bližnji prihodnosti. Dva dni zapored sem sanjal, da so Drakonci uprizorili lažni napad nezemljanov. V eni izmed sanj (tiste, iz katere sem si zapomnil največ podrobnosti) so ljudje vpili in paničarili, povsod pa je bil popoln kaos, saj so javni mediji poročali o "sili neznanega izvora, ki je napadla in uničila dve "radarski postaji''. Spomnim se, da sem glasno rekel: "Saj sem vam govoril in zdaj se to dogaja". V istem trenutku me je po rokah oblila kurja polt, ker sem vedel, da to pomeni, da bodo sile Luči posredovale in končno končale vladavino temnih sil.

To noč (12. septembra) sem imel še ene sanje, kjer so mene in še nekoga drugega preganjala neka temna bitja, zato sva stekla do majhnega plovila in zelo hitro odletela, da bi pobegnila. Na nek način sem vedel, da so naju napadli z nekakšnim skalarnim orožjem, zato sva se branila z nečim, kar se je zdelo kot zvočna tehnologija, ki se je aktivirala z dotikom zaslona na dotik, kar je omogočilo povečavo in streljanje teh bitij, da bi se lahko branila.

Te sanje so bile veliko resničnejše od katerihkoli drugih sanj, ki sem jih imel prej, zato sem se res težko vrnil nazaj v "realnost".

Lars Jönsson

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/09/dreams-about-event-dracocabal-attack.html

---------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave