IZKUŠNJA Z BITJI LUČI - ANNA KALLENBERG

Pravkar sem prebrala vaš članek o izraelskem znanstveniku, ki je pričal o svojih izkušnjah z nezemljani.

Sem upokojena terenska socialna delavka / psihoterapevtka ter učiteljica Hathe in nosečniške joge na Nizozemskem. Izkušnje imam tudi z izvenzemeljskimi bitji, ne iz sanj, ampak 3D realnosti. Rada bi spregovorila o tem.

Zgodilo se je že zdavnaj (pred približno 28. leti), vendar se tega še vedno spomnim, kot da bi se zgodilo včeraj:

Bila sem v zelo slabem stanju; ravnokar sem splavila, moje razmerje se je končalo in bila sem samohranilka brez denarja in službe. Toda neke nedelje popoldan, ko sem pisala poročilo za ponovni vstop na trg dela, so v mojo sobo prišla tri zelo visoka svetlobna bitja.

Prosila so me, naj prevedem in objavim posebne informacije, ki sem jih imela (in jih imam) o hranjenju dojenčkov, ker vsakič, ko jim je dovoljeno piti in sesajo, kolikor želijo, in jih pri tem nihče moti, dojenčki med dojenjem vstopijo v nekatera prav posebna stanja: alfa in theta ter v stanje blaženosti / Samadhija. To jim zelo pomaga, da se prizemljijo na Zemljo. Dojenje deluje kot druga popkovina.

Svetlobna bitja so me prosila, naj to objavim, vendar zaradi svoje situacije nisem mogla! To sem jim tudi povedala. Rekla so, da mi bodo pomagala in tudi so! Na vse mogoče načine sem dobivala pomoč, gradivo pa je bilo prevedeno in objavljeno v več revijah. O tem sem tudi predavala.

Še vedno lahko čutim ta ljubka Svetlobna bitja ko sedaj pišem knjigo o vseh duhovnih, čustvenih, hormonskih in intuitivnih stvareh, o katerih tako malo vemo v zvezi s spočetjem, nosečnostjo, porodu in prvih devetih mesecih, vključno z informacijami o ritmih hranjenja dojenčkov...

Anna Kallenberg

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2021/01/experience-with-light-beings-by-anna.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji