DOŽIVETJE PO MEDITACIJI ZA KONEC KORONAVIRUSA APRILA 2020 - SEN

Ta dogodek sem doživel po prisostvovanju v meditaciji za konec koronavirusa, ki je potekala aprila 2020. To je bila zares lepa in močna izkušnja. 

Nekaj ur po meditaciji sem poslušal kanaliziranje Aštarja s strani Erica Kleina, ki sem ga zasledil v enem izmed Cobrinih člankov. Takoj po poslušanju kanaliziranja sem v svoji glavi zaslišal: "Pridi ven in fotografiraj sonce." Takoj sem vzel mobilni telefon in šel na vrt.

Bilo je poldne in sonce je bilo tako svetlo, da ga sploh nisem mogel gledati. Vklopil sem kamero in pogledal sonce skozi leče. Ker so me prosili za fotografije, nisem posnel videa. Sonce se je jasno videlo in bilo obkroženo z oblaki. Nekaj se je prikazalo na sredini. Najprej sem mislil, da gre za majhen delček oblaka, nato pa se je le-ta začel spreminjati v siv predmet, ki očitno ni bil oblak ali ptica, ampak nekaj drugega. Bil sem osupel!

Spodaj sledijo slike plovila/ladje, ki se je prikazala. Nisem mogel verjeti, da se je to dogajalo tik pred mojimi očmi. Čeprav je bila moja družina nekaj metrov stran in pila čaj, nihče od njih ni vedel, kaj se je dogajalo, niti me niso spraševali, zakaj sredi dneva fotografiram sonce.

Ne morem natančno reči, ali je šlo za plovilo ali ladjo, saj je bila tako daleč in nihče je ni mogel videti s prostimi očmi razen skozi objektiv, ker se je nahajala tik pred Soncem. Nekaj sekund kasneje se je pojavil oblak s podobo, podobno človeški.

Nisem mogel verjeti, da se to dogaja, zato sem si mislil: "Če je bilo zares namenjeno, da se mi to zgodi in če je to res tisto, kar mislim, da je, bodo slike, ki jih bom poslal očetu, takoj blokirane". Nato sem očetu takoj poskusil poslati slike plovila in oblačne podobe, a na moje presenečenje ni uspelo. Večkrat sem poskusil, vendar ni šlo. V tistem trenutku sem zares razumel, da je to tisto, kar sem mislil, da je.

Med poslušanjem kanaliziranja sem dvomil v obstoj Aštar komande, potem pa sem dobil odgovor. To doživetje je odpravilo vse dvome, ki sem jih imel v zvezi z Aštar komando. Prav tako je bila ta izkušnja tudi simbol uspeha globalne meditacije, ki sem se je udeležil tisto jutro.

Sen


Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/12/experienced-after-participating-in-end.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave