LUCIDNI STIK - AL E.N

Ravnokar sem prebral vaš članek in z veseljem bi delil svojo izkušnjo(e).

Neke noči sem lucidno sanjal. To se mi še nikoli ni zgodilo. Ko sem se zavedel, sem okoli sebe opazil štiri prosojna modra bitja. Eno bitje je začelo peti s tonom, ki se je slišal kot halucinogena različica mantre OHM, vendar je bilo petje zares dolgo. Eden za drugim so se mu pridružili še ostali. Vsak ton je bil nekoliko drugačen, vendar je osnovnemu tonu dal neverjetno globino. Čutil sem, kako je z večanjem intenzivnosti tonov moje energijsko telo začelo močno vibrirati. Ko se je melodiji pridružilo še četrto bitje, se je moje energijsko (eterično?) telo izstrelilo iz mojega fizičnega telesa. Počutil sem se potisnjenega v vesolje.

Nato sem omedlel.

Ko sem prišel k sebi, sem bil nazaj v svoji postelji in razmišljal, ''ali se je to zares zgodilo''?

V mislih sem videl semafor, ki se je iz rdeče spremenila v zeleno, hkrati pa sem po televiziji (ja nenehno spim s prižganim televizorjem) zaslišal besede: "Da, to je potrditev." ravno kot sem razmišljal, če se je to zares zgodilo.

Doživel sem tudi izkušnje za mamo. To je na videz bolj zanimiva zgodba, saj vključuje reševanje zdravstvenih težav. Ampak najprej bom, kakšna bo reakcija na to zgodbo.

Vsaka izkušnja je bila delno posledica preizkušanja nečesa, kar je posameznik z imenom "insajder Peter " razkril, ko ga je intervjuval James Rink.

Že nekaj časa premišljeval, če bi poskusil znova.

Ko ima nekdo lucidne izkušnje z izvenzemljani, so naše prve misli zelo podobne .... vsi se bodrimo, češ da lahko to čisto v redu prebrodimo!

S tem rečeno, da, iskal sem druge kontakterje izvenzemljanov. Tako sem ugotovil, da so naše prve misli ob takšnih izkušnjah v splošnem enake.

Moji kontaktni podatki so spodaj. Živel sem nenavadno življenje in imam dobre povezave s svojimi vodniki. To je predvsem zato, ker sem se odločil, da ostajam odprt za vse možnosti in stopim na katerokoli pot, ki mi vzbudi zanimanje. Z veseljem se kadarkoli pogovarjam in pripovedujem svoje zgodbe. Naredil sem tudi nekaj YouTube videov z imenom AL E.N. Deep spiritual update).

Hvala za vaš članek, razsvetlil me je.

AL E.N

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/12/a-lucid-contact-experience-by-al-en.html

--------------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave