PLESOČI PRIJATELJI OB 3. URI ZJUTRAJ - AMAZON ROSE OF LYRA

No, no, no, ko sem čutila prihajajoče energije Sirija1 in Lire2, sem prosila za povezavo. Pred 3 nočmi (zgodaj zjutraj) sem začutila 'nekaj' in se zbudila -- popolnoma budna.

Vzglavje moje postelje je tik pod zahodnim oknom, na zahodu ni uličnih luči, samo dvigajoča se gora z džunglo. Moja glava na blazini je na sredi okna, tako da lahko vidim Luno, ko potuje mimo.

Torej... "nekaj" me je popolnoma prebudilo. To ni bil "klic narave" na stranišče, ne, ok...

Ko sem ležala tam in se osredotočala na kaj bi to lahko bilo, mi je nekaj reklo: POGLEJ GOR!

Pogledala sem navzgor in videla velikansko svetlo zvezdo, KI JE UTRIPALA. Bila je tako velika in je dobesedno pošiljala utripajoče žarke naokrog, na vse strani! Bila je svetla krogla v sredini.

Z nočne omarice sem vzela očala in opazovala. Mislila sem si: ''V redu... ali naj bi bila tam Venera? ALI haluciniram?

Potem pa sem začutila pozdrav. Bil je topel, prijazen. Še več, bil je znan.

Vstala sem, vzela mobilni telefon in odšla ven. Nekaj časa sem opazovala, ko je krogla začela plesati.







'Ne,' sem slišala v svoji zavesti, 'nismo zvezda, nismo planet, mi smo TUKAJ in se povezujemo s teboj! Ali nas nisi poklicala in prosila za povezavo?«

Začela sem slikati, nato pa sem posnela še video! Bilo je neprecenljivo!

Zgodaj naslednjega jutra se je zgodilo isto!

Tokrat sem samo opazovala z občudovanjem in začutila globoko povezavo!

Resnično smo v času, ko bomo tisti izmed nas, ki PROSIMO za povezavo, doživeli to na lastni koži. In jaz? Samo telepatsko sem jim odgovorila:

'Hvala vam. Tako ste dobrodošli. Zelo se veselim tukajšnjega srečanja z vami.'

'Kmalu,' mi je bilo odvrnjeno.

Začutila sem veselje in kot da bi od daleč prejela skupinski objem.


Amazon Rose of Lyra

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2022/09/dancing-friends-at-3-am-by-amazon-rose-of-lyra.htm

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

 

Opombi prevajalke:

1 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Lira (lat. Lyra) – majhno ozvezdje severne nebesne poloble in eno od 88 sodobnih ozvezdij, ki jih je priznala Mednarodna astronomska zveza. Ime ozvezdja izhaja iz starogrškega imena za liro - λύρα: lýra. Liro so na zvezdnih kartah pogosto prikazovali kot jastreba ali orla, ki nosi liro, zato se jo včasih imenovali Vultur Cadens (Padajoči jastreb) ali Aquila Cadens (Padajoči orel). Najsvetlejša zvezda Lire je Vega, ena najsvetlejših zvezd na nočnem nebu, ki tvori znani asterizem Poletni Trikotnik. V ozvezdju Lire se nahaja tudi Obročasta meglíca (tudi Kolobarjasta meglíca, Messier 57 ali NGC 6720), ki je ena najbolj znanih predstavnic planetarnih meglic.

Komentarji

Priljubljene objave