Vizija galaktičnih flot v naši atmosferi v sanjah - Maria


Dragi moji,

vizije v sanjah se povečujejo.

To jutro sem imela jasne sanje, da sem se peljala v avtu. Ko sem pogledala navzgor, sem videla ladjo zlatih barv, ki je lebdela tik nad nizkimi oblaki v atmosferi.  

Zdaj je veliko letečih plovil v naši atmosferi na astralni in eterični planjavi.

Veliko zakritih ladij se bo razkrilo ob pravem trenutku.

Te ladje so del različnih divizij Galaktične Flote, ki je tu, da pomaga našemu planetu v Miru.

Mojo zavest je še bolj vleklo k nebu in ko sem pogledala naokoli, se mi je razkrilo še več ladij.

V naši atmosferi sem videla veliko različnih ladij, ki so bile mnogo različnih oblik in velikosti.

Veliko izmed njih obstaja na višji dimenzionalni frekvenci in se lahko razkrijejo, ko bo človeštvo v višjem frekvenčnem stanju. Cilj je, da vsi na površju planeta dvignejo svoje vibracije. To se bo najverjetneje zgodilo ob Dogodku.  

Enkrat, ko bo kolektivna zavest na vibraciji, ki izžareva Ljubezen, Radost, Prijaznost, Mir in Svetlobo, bodo vsi na planetu lahko vzpostavili to povezavo in prejeli podobne izkušnje, ki bodo olepšale življenje vseh ljudi.

Če ste tako vodeni, si lahko vsak dan vzamete nekaj trenutkov, da občutite globok občutek Miru znotraj sebe in poiščete načine, kako povečati svojo vibracijo v vašem vsakodnevnem življenju.

Kmalu bo prišel čas, ko bomo pozdravili naše galaktične sosede v Radosti in Miru.

Želijo si pristati in pozdraviti vse ljudi na površju planeta ter pomagati človeštvu ob vstopu v Zlato Dobo, kjer bodo svoboda, blaginja in obilje na voljo vsem.  

Tudi če bo prišlo do kaosa, je priporočeno, da ostanete v svojem središču, dihate in ostanete mirni.


V Ljubezni in Svetlobi
Maria Nesa


Povezava do izvorne objave na angleškem blogu Radi imamo Prvi Stik (v angleščini): https://www.welovefirstcontact.com/2020/02/dream-vision-of-galactic-fleets-in-our.html 

-----------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave