ŠTIRI SANJE LESTERJA DUEA (2. DEL)


Tu sta zadnji dve izmed štirih sanj Lesterja Duea, ki so zgodile med aprilom 2017 in septembrom 2018: 



3. SANJE 
Sobota, 23. 09. 2017 

Zaprem svoje oči, soba je temna, ura je dve zjutraj, sem v rahlem polsnu, toda še zavesten. V moje misli pride slika; reagiram tako, da se zbudim TODA z zaprtimi očmi, nato sem popolnoma prebujen.   

Slika postane gibanje in izgleda tako, kot da bi v svojih mislil gledal film. Običajno, ko se spominjam filma, traja nekaj časa, da predelam informacije, toda ko ga gledamo, imamo manj procesov, informacije ne ''potrebujejo'' tako veliko časa, torej predvidevam, da so informacije bile ''neposredne'' in ne spomin.   

Okoli deset dni kasneje se znajdem znotraj nečesa, kar izgleda kakor katakombe ali podzemne jame, ki me spominjajo na del parka güell, ki izgleda kot jama. 

Ta kraj je ogromen in meglen. Ne vem, ali je vlažno ali prašno. Opazil sem, da sem sam; hodim (ne pozabite, vse to dojemam zavestno, budno) po prostoru, nekako ga preučujem, nimam nobenih zaznav, barve so v glavnem svetlo rjave in sive (kamni), vse je naravno, nič ni umetnega. 

Po nekaj minutah slika nenadoma izgine. Vstanem se in se odločim, da bom vse skupaj narisal, toda običajno ne rišem sanj ali takšnih stvari. Ko sem končal z risanjem, sem šel nazaj v posteljo. Ura je 02:15, samo 15 minut je minilo, imel pa sem občutek, kot da je bila ura 4 zjutraj. 

Po okoli treh ali štirih dneh se mi pripeti ista stvar, toda tokrat sem zunaj, v prostoru, ki je podoben jasi. Z menoj je visoka ženska v beli tuniki, morala je biti visoka od 1,80 do 1,85 m,  višja je bila od mene. 

Hodim po poti, ki izgleda kot polje, na moji desni so nekakšne razdeljevalne stene, narejene iz kamna, sive; trata je zelena. Tista oseba ni naredila ali rekla ničesar; preprosto samo (opazuje?). 

Nekaj časa hodim in se znajdem pred templjem, ki izgleda kot Budistični ali Hindujski tempelj, ne znam ga definirati, toda tempelj je zelo star, zelo zelo star, okoli 5000 let. Pred menoj so stopnice in na vrhu se nahajajo odprta vrata, skozi katera sveti rumena barva; ne vem, če je to odsev ali svetloba.  

Nenadoma slika izgine, odprem svoje oči in tudi narišem to, kar sem videl. Do sedaj sem lahko diferenciral kar precej sanj, sanj na daljavo, vizij prihodnosti, toda tega nisem znal definirati, to ni imelo nobene logike; o tem nisem nič prebral oz. se ne spomnim, da bi kaj podobnega počel.  



Stran 1

Stran 2


4. SANJE

Nedelja, 09. 09. 2018 

Sem v prostoru, ki izgleda kot kurnik, glasno je. Sem v predelu, kjer je televizija. Sedim na fotelju in pred menoj sedi še ena oseba, ženska/dekle, začuda jo poznam, bil je v neih izmed prejšnjih sanj (iz sanj 23. septembra 2017, zraven je priložena slika, ki sem jo takrat narisal – to je bila ista oseba). 

Ta oseba nosi belo tuniko, je visoka, ima bele lase, ni mogoče razbrati njene starosti, z njo govorim in interaktiram tako, kot da jo poznam že vso svoje življenje. Ko se pogovarjava ob določenem času, se na določenem mestu te ''sobe'' nahaja nekaj podobnega temi, nekaj ekstremno črnega, ki ima dvoje dobro razvidnih oči intenzivno rdeče barve.  

Oseba, ki je z menoj pravi, da odideva. Ko začenjava odhajati se po nekaj sekundah ustavim, obrnem in se soočim s samo entiteto. Entiteta je večja od mene, morala bi biti visoka okoli 2,5 m, je robustna. Glasno se zaderem na entiteto, ki zatem izgine. 


Slika za te sanje:


Stran 2

Ponovno ista slika zato, ker je ''dama'' iz istih sanj, ne okolje kot takšno.  


Lester Due


---------------------------------------------------


Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu:

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo?

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku.

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi:

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave