Sanje o veneranskem ''stiku'' - LESTER DUE


02. 02. 2020 sem imel sledeče sanje:

Bil sem na neprepoznavnem kraju. Nenadoma se je na nebu prikazala vesoljska ladja, podobna tej na sliki: 

Bila je zelo svetla, z zelo svetlimi odtenki modre. 

Slika nato izgine in v naslednji ''sekvenci'' je ladja že pristala, vrata so odprta in noter vidim tri ljudi, ki bi jih lahko opisal kot zemeljske ljudi, eden izmed njih ima temne, črne lase in majhne oči. Vsi trije so oblečeni v enodelno obleko bele barve, ki se razteza od vratu do stopal, odprti so samo del vratu, glava in dlani.  

Nato mi povedo, da so tu zaradi LAURE in občutek imam, kot da je za menoj ali ob meni.

KONEC SANJ 

Nato sem se prebudil in se spomnil teh sanj, zapisal sem si jih ker so mi izgledale tako ''žive'' in ''realne''. 

Ko sem si zapisoval te sanje, se mi je v misli prikradel video Dr Franka E. Strangesa, v katerem govoru o Valiant Thoru; te sanje sem povezal s tem videom in potemtakem z Veneranci.  


Tri dni po teh sanjah sem videl na spletni strani Prepare for Change, da so objavili video o ženski, imenovani ''AURA'' (skoraj isto ime kot iz sanj) ter da je bila/ je z Venere. 


Najsi bo to naključje, ''preroške sanje'' ali kdo ve, če so bile te sanje sploh prave, vendar glede tega nisem ravnodušen.


Lester Due



-------------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave