Sanje o vojnah v vesolju - Sophie


Ne spomnim se večine podrobnosti iz mojih sanjah. 

1. Bila sem na vesoljski postaji, čakal sem v vrsti, pred menoj je oseba čakala v vrsti na hodniku; dva človeka sta stražila vhod v vesoljsko pristajališče. Ko sem bila v pristajališčun, sem videla plovilo in dva človeka, ki sta delala na plovilu.   

2. Bila sem v opazovalnici vesoljske postaje in videla vojno v vesolju, ki je potekala nad planetom nekje v galaksiji; ladjo so uničili z laserskim orožjem in drugimi vrstami futurističnih orožij, ki so jih uporabljali v teh vojnah v vesolju. I

3. Bila sem na zvezdni ladji, v neke vrste poveljniškem centru in ljudi so se drli oz. kričali, bilo je tako hrupno, slišala sem pok in izgubila sem zavest. Vedela sem, da so bili ljudje v poveljniškem centru.  

Takšne sanje sem imela že prej, tako so resnične. Če bi kdorkoli rad delil podobne sanje, mi prosim pošljite email na SRD2000@protonmail.com ali sdunn8860@gmail.com.

Sophie



-----------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu:

welovefirstcontact@tutanota.com

welovefirstcontact@gmail.com

Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo?

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 
Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku.

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi:

https://slovenian.welovefirstcontact.com/2019/08/ali-ste-pripravljeni-na-prvi-stik.html

Komentarji

Priljubljene objave