MOJ OBISK ASTEROIDA PO PREBUDITVI – ESTHER D WHITE

Leta 2015-16....

…sem začela iskati in prositi za pomoč, saj je to bilo zelo težko obdobje v mojem življenju. Ne morem reči, da nisem pričakovala, da bo moja prošnja uslišana, toda ko se je zgodilo, se je zgodilo precej presenetljivo.

Nekega dne sem imela ZELO močno izkušnjo, ki je presegla vse zakone fizike – in zame je postala misija, da to raziščem in razumem kolikor se (človeško) le da. To je bilo tako fizično, kot transcendentalno; vse skupaj je bilo zapakirano v en paket. Znašla sem se pred ''Rdečo Skalo''. Bila je velikosti manjše gore s sploščenim vrhom. V zraku so se premikale barve in svetloba, bilo je tako, kot da če bi bili plavajoči delci v zraku zapolnjeni s svetlobo. Od takrat sem videla podobno pečino v Avstraliji.

Pogledala sem navzgor in videla človeka, ki je imel ptičjo glavo. Prepričana sem, da je to bil Hor1, vendar je to vprašljivo, ker imam na tem področju premalo znanja. Plus – nisem prepričana, zakaj bi to bil on, samo vem, da je izgledal tako kot Hor. Lahko sem ga videla na pečini in on je bil na zlatem ptiču. Ptič je razprl svoja krila in poletel s pečine. Prihajal  mi je nasproti in telepatsko sem vedela, da me bo nekam odpeljal. Iz strahu me je v zadnji minuti zagrabila panika in hotela sem se obrniti in zbežati. Preden sem se sploh lahko premaknila, je spregovoril vame in dejal: ''Ne beži'' – in moje telo je preprosto zmrznilo. Nisem se mogla premakniti, vendar sem nekako vedela, da nisem v nobeni nevarnosti, nato sem se zelo pomirila. V naslednjem trenutku sem bila z njim na tem ptiču in poletela sva, kot se je čutilo proti južni smeri (razumela sem, da sem potovala proti jugu).

Prispeli smo do piramide, koder smo nato bili vodeni v vhod. Naš vodnik je bil človek z egipčanskim pokrivalom. Mahal je z roko, pomikal nas je naravnost – takrat sem se zavedala, da sem na ladji – in ne na ptiču, vendar se mi je še vedno zdelo, da je ptič. Takšne stvari so mi pustile vtis. Še vedno nekako ne razumem in težko dojamem, ampak ta ptič je bil živeča ladja. Vodeni smo bili v sobano/sobo; bila je dovolj velika za nas. Stena za nami se je nato zaprla. Videla sem modro in belo svetlobo, ki sta se vse hitreje in hitreje bliskali in nenadoma smo bili v nečem, kar je izgledalo kot Mlečna Cesta, to je bil asteroidni pas. Nato smo prispeli do posebnega asteroida – to je bilo neverjetno in to sem razumela. Tam je bil močan občutek miru in ljubezni – nisem se želela vrniti na Zemljo. Ta prelepi ptič je vedel, da se bom tako odzvala, vedel je vse, kar bom čutila, še preden sem to začutila. Sedaj se zavedam, da nisem niti približno v koraku z njihovo inteligenco ali evolucijo, zato nisem mogla razumeti, zakaj so si vzeli čas, da bi mi pomagali. Takšen je bil občutek – kot da mi nekako pomagajo, izven časa, izven edinega mehurčka realnosti, ki sem ga poznala. 

Medtem, ko sem bila tam, so mi pokazali mojega majhnega fantka, ki je preminil mesec po 11. septembru. Po njegovi smrti se mi  je bilo zelo težko vrniti v normalno življenje. Pokazali so mi ostale člane moje dušne družine. Po vrhovih njihovih glav sem vedela, kdo so bili. To je še ena izmed čudnih stvari – ampak preko njihovih temen sem lahko prebrala in razumela njihovo energijo – njihovo unikatno signaturo. Tako sem jih prepoznala, toda to mi je bilo tako tuje, da ni imelo smisla zame, ampak še vedno sem vedela, da so to bili oni. Ni mi bilo dovoljeno se jim približati, lahko sem samo lebdela nad njimi. Tudi oni so se zavedali moje prisotnosti. Sporočili so mi, da še vedno obstajajo in da naj bom pomirjena. Izmed vseh načinov, zakaj na tak način? Vprašala sem jih, a mi niso odgovorili. Rotila sem jih, če bi lahko ostala, a brez uspeha. Zelo ljubeče in nežno so ignorirali moje otroške reakcije. Globoko v sebi sem vedela, da mi je bilo tega dne že toliko podarjenega. Iskreno rečeno še dolgo časa nisem razumela ničesar. 

Moja ideja o obisku svojih najdražjih NIKAKOR ni bila takšna, doživela sem nekaj, kar presega moje razumevanje. Z drugimi besedami, niso mi bila prikazana nobena biserna vrata ali znana svetopisemska zgodovina.

V svojem življenju nisem namenila posebne pozornosti asteroidom, iskreno povedano ničemur od tega ne. Nisem mogla razumeti povezave z obiskom Asteroida s ptičjim bitjem in srečanjem svoje dušne družine, ampak tam sem našla nebesa in mir. Raje bi želela ostati tam, kot pa se vrniti, vendar to ni bil nikoli del dogovora. Naglo me je vrnilo k mojemu čudovitemu ptičjemu bitju. Mislim, da so me zazibali v spanec, preden so me vrnili - ker se nisem hotela vrniti nazaj. Z mano so ravnali tako nežno, v svojem življenju še nikoli nisem doživela tako ljubeče nege. Tako sem hvaležna za tisti dan, za te izkušnje.

Vedno se bom počutila povezano s tem asteroidom, tam obstaja moja ljubezen in upanje za človeštvo, koder je tisti dan ponovno vzklilo v meni. In ko mi po obrazu lijejo solze ljubezni, lahko iskreno rečem, da sem imela več potrditev in izkušenj, kot se jih počutim vredne. Nekaterim mojih doživetjem so bili priča tudi drugi in za to sem hvaležna. To je razlog, zakaj sem pogostokrat budna ob 3. uri zjutraj in se jim zahvaljujem in jim izražam svojo ljubezen. Bolj so skrbeli zame, kot sem takrat jaz skrbela zase. Verjamem, da so resnični in verjamem, da smo z njimi zelo globoko povezani.

Hvala, ker ste mi dovolili, da to delim z vami. Upam, da bodo moj zapis sprejeli pozitivno.


Blagoslove…

Esther

🎶☀🎶

 

P.S.

Kmalu po tem, ko se je to zgodilo, sem odšla na leto in pol dolgo potovanje in šla skozi globok očiščevalni in zdravilni proces, ki so ga tako vodila kot usmerjala druga bitja. Zelo nujno je bilo, da sem se pozdravila, vendar hkrati vem, da so vstopili v moje telo, da bi vnesli energije. Znašla sem se na enem mestu in meditirala več ur. To je bilo storjeno brez dvoma. Po petih letih še vedno odpiram te izkušnje.

V hvaležnosti in ljubezni...💖🙏🏼💖

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/09/my-visit-to-asteroid-after-awakening-by.html

------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 




Opomba prevajalke:

1 Hor (egipč. Hor, Har, Her ali Heru, gr. Horus, ang. Horus) – bog neba, tudi sonca, vojne in lova, utelešenje faraona. V starih mitih je (kot Hor starejši) brat Ozirisa, Seta, Izide in Neftide, drugi otrok in sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. V kasnejših mitih (kot Hor) postane sin Ozirisa in Izide, (v nekaterih mitih, je njegov oče bog sonca Ra, njegova mati boginja Hator in njegova žena boginja Izida). Upodobljen je bil kot sokol ali kot človek s sokoljo glavo in dvojno krono Egipta. Hor je eden najpomembnejših egipčanskih božanstev, ki so ga častili že v starem Egiptu pa vse do nastopa Rimskega imperija. Eden najbolj znanih egipčanskih simbolov je Horovo oko.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi njegov stric Set iz ljubosumja razkosal njegovega očeta Ozirisa. Hor se je z njim spopadel in na koncu zasedel prestol Egipta. Mit naj bi zrcalil združevanje Spodnjega Egipta (Hor) in Zgornjega Egipta (Set), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra). Hor ima štiri sinove (v različnih mitih z različnimi boginjami: Hator ali Izido), ki so predstavljali kanoptične žare: Imsety, Duamutef, Hapi in Qebehsenuef.

Komentarji

Priljubljene objave