Znaki Galaktične Konfederacije, moje sanje in izkušnje - Aquarius Lee

Na različnih točkah mojega življenja so se mi dogajale različne stvari.

Vse se je začelo, ko sem bil star 15 let, takoj ko sem nehal piti sladke pijače za boljše zdravje. Imejte v mislih, da sem 24. junija 2016 postal vegetarijanec, zdaj sem star 27 let. 10 let sem tudi brez prestanka meditiral.

Ko sem bil s svojim stricem in drugimi družinskimi člani na zadnjem sedežu avtomobila, za katere se ne spomnim, da so bili v vozili z mano, sem na nebu videl ogromno črno vesoljsko plovilo. Edini sem ga opazil. Ni povzročal hrupa in lebdel je v zraku, kot da gravitacija ne bi obstajala. Pokazal sem nanj in tudi oni so ga videli.

Čudno je, da sem do danes edini, ki se tega spominja. Pri 17 letih sem meditiral v dnevni sobi. Ko sem zaključil z meditacijo, sem v glavi zaslišal glas ženske, ki je telepatsko komunicirala z menoj. Izgovorila je samo moje ime. Sem šel pogledat ven na dvorišče in nisem videl nič neobičajnega.

Enkrat tistega obdobja, ko sem dopolnil 18 let, sem imel obisk. V spalnici sem gledal televizijo in slišal, kako je v kopalnici nekaj padlo v kad. Torej sem šel preverit in na moje veselje sem v kadi videl odtis nezemeljskega obraza. Sprva ga nisem mogel izprati, a čez nekaj dni se je spral. Izgledal je kot nezemeljska glava, ki je bila kapljične oblike obrnjene navzdol v velikosti mojih rok. Na glavi so bile štiri oči in pet pik. Tega se spomnim, kot da bi se zgodilo včeraj.

V svojih zgodnjih 20. letih sem imel še en obisk, ko sem bil v stanju, ki ga ljudje imenujejo spalna paraliza. Jaz temu pravim trenutek, ko ne po svoji volji obtičimo med budnim in spečim stanjem. Zdi se kot področje, kjer se ne morete premakniti, vendar lahko vidite in slišite. To se mi je že nekajkrat zgodilo. Prvikrat sem bil v svoji postelji in zagledal senčnato bitje, katerega oblika se je začela spreminjati pred menoj, nato pa se je spreminjala ob meni z neverjetno hitrostjo, končna oblika pa je bil 2-2,4 m visok reptilec z rumenimi šarenicami in črnimi mačjimi zenicami. Dihal je tako kot bi družno dihala dva odrasla človeka. 6 minut je strmel vame in zelo močno dihal, nato pa skočil v portal in izginil.

Naslednji obisk sem imel dan po svojem 24. rojstnem dnevu. Vedel in čutil sem, da se bo zgodilo nekaj slabega, ker sem se prejšnjo noč, preden sem šel spat, počutil neprijetno. Ko sem se poskusil zbuditi, sem ponovno imel spalno paralizo. Slišal sem svoji mlajši sestri po očetovi strani, kako sta stekli skozi vrata.

Nisem mogel poklicati na pomoč. Vedno sta potrkali na vrata, da bi me prišli pogledat, tokrat pa začuda nista… bil sem šokiran, ko se je pred mano odprl portal. Moje prevleke so začele plapolati, jaz pa sem zatem začel lebdeti. Obračalo me je na levo strani in videl sem, da so tla oddajala tako zeleno svetlobo, vendar sem videl tudi žensko bitje, ki je imelo obline, sploh ni bila suha... zelena luč je zameglila njene obrazne poteze, ampak imela je dolge lase... bila je še z dvema drugima bitjema, ki sta bila videti kot visoka siva nezemljana, ki sta ji pomagala.

Na zatilju sem čutil ogromno roko s tremi do štirimi prsti, skoraj se je dotikala mojega obraza. Vlekla me je iz zraka nazaj na posteljo, me priklenila na blazino, medtem ko me je druga držala za gležnje, zato da bi to žensko bitje, kdorkoli je že bila, lahko vstavilo nekaj na mojo desno stran.

Ko so končali, so me položili nazaj v prejšnji položaj, v katerem sem bil, preden so se pojavili, nato pa odšli skozi portal. Naslednji dan okrog dopoldneva pa sem imel še en obisk, med katerim se spet nisem mogel premakniti.

Žensko bitje, ki je odklenilo vrata moje sobe iz zunanje strani, je bolj prilebdelo noter kot pa vstopilo. Videti je bila kot essassani. Ne pravim, da je bila essassani, ampak njene obrazne poteze so se ujemale s to raso, a oči so bile opalne barve. Imela je dolge črne lase in temno haljo. Deset minut je strmela vame in me opazovala, iz nekega čudnega razloga sem čutil, da oddaja pozitivno energijo. Ko je zadnjič zastrmela vame, je prikimala z glavo navzgor in navzdol ter odlebdela ven. Vrata je zaklenila iz zunanje strani in nikoli več je nisem videl.

Ko je odšla, sem se lahko spet premaknil. Vstal sem, da bi preveril po hiši in ugotovil, da sem sam doma.

Mogoče me je varovala. Tako sem šel v metafizično trgovino po kamne za moje zodiakalno znamenje vodnarja. Potem, ko sem jih dobil, nisem bil več deležen neprijetnih obiskov.

Trenutno, v letošnjem letu 2020, sem imel kopico sporočil in znakov, ki bi jih lahko oddajala galaktična federacija. Sanjal sem sanje, ampak tokrat sem bil v hiši, ki sem jo kupil in je še nikoli nisem videl. Ženski glas je v 10-sekundnih intervalih klical moje ime. Ko sem stopil ven, je bilo megleno in nisem videl ničesar.

Ko sem se ozrl naokoli, je še zadnjič izrekla moje ime in naenkrat se je megla razblinila samo na mestu, kjer sem stal in razkrilo se je plovilo z diamanti in kristali, ki so bingljali na nebu kot lestenec. Bilo je tako lepo. Ko se je vse umaknilo mojemu pogledu, da bi lahko videl plovilo, sem videl tudi žarke, ki so izhajali iz sonca. Vse je bilo v popolni tišini.

Po teh sanjah sem imel še dvoje sanj pred glavnimi sanjami. Prva izmed teh dveh se je začela, ko sem sanjal, da sem bil v očetovi hiši in na televiziji se je videlo, da je galaktična federacija povsod okoli Zemlje. Stopil sem ven, da bi videl okrogla plovila po vsem nebu, ki so pristajala, da bi vzpostavila stik. Začutil sem olajšanje. Bilo je kot nejasen obris, zgodilo se je tako hitro, da se mi je zdelo kot sporočilo.

Toda druge sanje so pokazale okroglo plovilo iz prejšnjih sanj, ki me je pripeljalo do matične ladje in na milost vesolja nisem mogel verjeti svojim očem. Na krovu je bilo tako veliko pisanih luči in različnih ladij.

Kaj takega še nikoli nisem videl v svojem življenju, bilo je, kot da sem bil pripeljan v realnost 5D. Spomnim se tudi drugih plovil, ki so na krov pripeljala tiste, ki so bili pripravljeni na povzdignjenje1, ko bodo nekateri odšli. Bilo je tako prostrano in napredno.

Toda mesece kasneje po teh sanjah, ob koncu avgusta, ko sem se prebudil iz spanja (tokrat nisem sanjal), sem povsod po sobi videl svetlobne zapise neznanega jezika, ki ga še nikoli nisem videl. Mislil sem, da se bo moje življenje v tistem trenutku spremenilo.

Vstal sem, da bi se ozrl naokoli in kakor hitro sem ga videl, je začel izginjati.

Toda dva meseca pozneje, na začetku oktobra, sem imel še ene sanje, ki so bile tako žive, da so se mi zdele resnične... v teh sanjah je Galaktična Federacija zmagala v vojni proti temnim silam. Spomnim se, kako sem videl bitja, ki so bila del galaktične federacije, stopiti iz njihovih ladij, da bi bi me prišla pozdravit. Bilo jih je tri, začuda vedno pridejo v skupinah po tri, kolikor sem lahko razvidel iz podatkov, ki sem jih v preteklih letih raziskal.

Prvo bitje je bilo modre kože, brez las, koničastih ušes, imelo je modro ogrinjalo in je bila zelo lepa ženska. Drugo bitje je bila ženska, ki je imela bledo kožo, bele lase, bele oči in nosila belo haljo, tretji pa je bil moški, ki je stal v sredi. Na koži je imel pike kot želva, dolge črne lase in koničasta ušesa ... oblečen in deloval je kot Vulkanec iz Zvezdnih Stez.

Ko so se mi približali, so vsi stali pred menoj z nasmehom na obrazu. Tisti na sredini mi je rekel:  

"Pripravite se na nov način življenja in na srečanje z vašimi galaktičnimi sorodniki. Poslovite se od vaših bližnjih, saj boste vi in mnogi vam podobni odšli z nami." Odgovoril sem: "Pod enim pogojem: da lahko vsako leto obiščem svojo družino." Bilo je dogovorjeno.

Vsi so me objeli in me sprejeli v družino. Poslovil sem se. Potem sem odšel z njimi na osebno prilagojeni zvezdni kapsuli. Zadnja stvar, ki sem jo videl med odhodom, je bila Zemlja v vesolju v svoji modri slavi, ki je oddajala ljubečo energijo.


Aquarius Lee

 

Povezava do izvornega članka (v angleščini) objavljenega na angleškem blogu We Love First Contact: https://www.welovefirstcontact.com/2020/10/galactic-federation-signs-my-dreams-and.html

--------------------------------------------------------------------

Ali želite deliti z nami? 

Ali ste v sanjah imeli kakšne stike s pozitivnimi izvenzemljskimi bitji? Če je temu tako in če bi radi to delili z nami, nam lahko svoje izkušnje pošljete na sledeča elektronska naslova, nato pa jih bomo objavili na tem blogu: 



Vabljeni ste tudi deliti spomine vaših prejšnjih življenj. Ali se morda spomnite kakšnih življenj kot izvenzemeljsko bitje, še preden ste prispeli na Zemljo? 

Prav tako ste vabljeni prispevati vaše vizije prihajajoče Zlate Dobe. Kakšno bo življenje na Zemlji? Kako bodo človeška bitja interaktirala s pozitivnimi izvenzemljani?  

Tisti izmed vas, ki bi radi delili svoje spomine, vizije Zlate Dobe ali izkušnje iz vaših sanj, lahko to naredite anonimno, če tako želite. Z veseljem sprejmemo tudi kakršnekoli slike izvenzemljanov iz srečanj v sanjah (ali drugih meddimenzionalnih srečanj). Ni potrebe, da ste profesionalni umetnik, samo rišite iz srca, tudi če je le skica – niti ene skice ne bomo smatrali kot ''preveč neprofesionalne, da bi jo objavili''. 

Vaše izkušnje najraje sprejmemo v angleščini, vendar jih bomo sprejeli tudi v kakšnem drugem jeziku in se potrudili, da bomo vašo delitev kar se da najbolje prevedli v angleščino, zraven pa bomo dodali še različico v izvornem jeziku. 

Več informacij o tem, kaj lahko delite z nami, je na voljo na sledeči povezavi: 


Komentarji

Priljubljene objave