Moje sanje o stiku z višjedimenzionalnimi Plejadčani – Maria


Odšla sem ven na dvorišče pred hišo in prejela vodenje, naj dvignem roke in zapojem pesem. To je bila pesem, ki sem jo poznala samo jaz v svojem srcu. Ko sem pela pesem, se je prikazala ženska iz zlate svetlobe. To je bil njen eterični jaz. Videla sem njeno svetlobno telo. Takoj, ko se je prikazala, se je prikazala tudi bela ladja ovalne oblike, ki se je svetila. Iz ladje sta izstopila dva bitja, bila sta visoka in izgledala zelo podobno ljudem. Oba bitja sta nosila bela kombinezona. Vprašala sta me, kako sem našla žensko, ker so jo zelo dolgo časa iskali. Povedali so mi, da se je njena duša ujela v neke vrste časovni mehurček. Čutila sem vodstvo, da je prišla do mene, da bi ji pomagala in bila sem tako hvaležna.   

Naslednja stvar, ki se je spomnim je, da sem bila v trgovini s spominki z žensko azijskih potez. Vodila me je po kletnih stopnicah do podzemnega poslopja. Tam me je pozdravil svét, ki me je prosil, naj identificiram skupino ljudi, ki so s čarovnijo v past lovili Boginje ali ženske, kot tisto, ki sem jo priklicala s pesmijo. Menim, da sta bili moja svetloba in pesem tisti, ki sta predrli skozi njihovo temno magijo. Ko sem identificirala čarovnike, so jih odpeljali v prostor, ki je izgledal kot pripor, kjer so zadrževali razne vrste zlobnežev. S pomočjo projektorja sem lahko videla žensko z rdečimi lasmi. Izgledalo je, da so jo prikazali s projektorjem, zato da bi lahko začela primer, v katerem sem sodelovala.  

Prejela sem vodstvo, da grem z bitji, ki so prišli in se prikazali skupaj s svojo ladjo. V naslednjem trenutku, ki se ga spomnim, sem bila v poslopju, ki je izgledalo kot mlekarna in tam je bila pisarna. Starejša gospa s skodranimi plavolasimi lasmi me je tam pozdravila, stisnila roko in se mi tudi zahvalila. Nato so z mano hodili do zadnjega dela zgradbe. Izgledalo je kot aleja in dejali so, da ni več veliko časa, vendar mi lahko pokažejo tehniko, ki mi lahko pomaga znebiti se vsakršnega strahu, ki ji bil programiran v mojo podzavest.

Pokazali so mi, kako s svojimi rokami ustvarim sfero svetlobe in jo razširim. Več o tem, kaj so mi pokazali, lahko vidite tukaj:


Spomnim se, da sem vlila vse svoje strahove v eno sfero ter nato v drugi sferi aktivirala vse, kar si želim ter jo razširila, nato pa sem stopila vanjo. To je bilo mogočno darilo, ki sem ga sprejela za manifestiranje.

Nato se spomnim, da so vzeli sfero, ki je vsebovala moje strahove in dejali, da jo morajo odpeljati v Galaktično Centralno Sonce1, da se znebijo anomalije2 in izbrišejo njene energetske odtise. Sfero so zapečatili z neke vrste lepilom, ki se ga ne da predreti. Resnično so naredili vse, da bi mi pomagali.

Spomnim se tudi, da sem potem, ko smo zaključili, morala teči kolikor hitro sem lahko, ker se je pojavil nekdo, ki ne bi smel biti tam. Tekla sem skozi parkirišče in med veliko avtomobili ter uspela zbežati stran od kdorkoli je že bila ta oseba, ki me je lovila.

Običajno so v takih krasnih sanjah prisotne določene sile, ki skušajo preprečiti dobre stvari. Upam, da bodo te sile sprejele Svetlobo in se vrnile k Ljubezni, saj so vsi pozvani, da sprejmejo svoj notranji mir.

V Ljubezni in Svetlobi,
Maria


Opombe prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji

Priljubljene objave