Moje doživetje prvega stika v sanjah – Laura


Svoj prvi stik z bitjem v sanjah sem doživela v začetku leta 2016. Čeprav se ne spomnim celotne interakcije, je bila zame to zelo čudovita in globoka izkušnja, saj se ni zgodila dolgo po mojem duhovnem ''prebujanju''.

Srečali smo se zunaj (izgledalo je kot pred jamo). Ni bilo jasno, če sem bila na Zemlji ali ne. Neposredno nad menoj, dovolj blizu, da bi se ga dotaknila, je bilo bitje, za katerega menim, da je bila ženska, toda čutila sem združeno žensko in moško energijo. To je bila zelo čudovita prisotnost, turkizne oči in krasen nasmeh. Bitje je nosilo enako oblikovano ogrlico kakršna je moja tahionizirana1  kristalna ogrlica. Spominjam se občutka globoke ljubezni in hrepenenja.

Ozadje srečanja je predstavljalo duhovni pouk z različnimi vrstami bitij na različnih stopnjah duhovne rasti. Predstavili so duhovne učne predmete. V neki točki smo vsi plesali v sobi podobni dvorani in se počutili zelo vesele! 

Ob kasnejšem srečanju je čudovito bitje, za katerega sem čutila, da je vodilo naše doživetje, dejalo ''Povzdignjenje2''. Spominjam se občutka nujnosti, toda ne v smislu panike, samo v smislu, da smo pripravljeni. Porajali so se občutki umirjenosti in dobrega počutja. Zahvalila sem se mentorju oziroma nekomu, ki je zagotavljal, da sem prejela vse, kar sem potrebovala. Bila sem skupaj z mnogimi ostalimi in vsi smo bili zelo navdušeni.

Ta izkušnja prvega stika je v meni prebudila globlje hrepenenje, da nadaljujem s svojim poslanstvom na Zemlji ter da nikoli ne pozabim, da naše galaktične družine niso nikoli predaleč stran. 

Laura




Opombi prevajalke:

1 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji

Priljubljene objave