Moje doživetje v sanjah s predstavniki štirih izvenzemeljskih ras - LWStarGazer

Rad bi delil ene izmed svojih sanj, kjer sem se sestal s pravimi, dobronamernimi izvenzemljani. Ni bilo prvič, da sem v svojih sanjah videl izvenzemljane, vendar so to bile ene izmed nekaj sanj, ki se jih še do danes ekstremno dobro spomnim. Te sanje sem sanjal leta 2015, ne morem se več spomniti katerega meseca, toda po mojem v tej točki to niti ni tako pomembno.    

Menim, da je celotno srečanje bilo namenjeno mojemu Višjemu Jazu, saj ne vem, kaj se je dogajalo na sestanku, natančneje, kaj je bil njegov cilj oz. kaj smo se pogovarjali (videl sem veliko mizo, takšno kot tiste, ki se jih vidi na večjih sestankih, zato predvidevam, da je vse skupaj bil neke vrste sestanek). Toda Višji Jaz mi je dovolil si zapomniti polno zavestno minuto (morda več minut) interakcije s štirimi izvenzemljani, vsak je bil predstavnik druge vrste. Bili sta dve ženski in dva moška. Celo zdaj po štirih letih se spomnim, da sem njihove obraze videl zelo jasno. Ne poznam njihovim imen, vendar pomnim, da je vsak izmed njih izžareval zelo tople, miroljubne in ljubeče frekvence. Kolikor vem, vse izmed sledečih  izvenzemeljskih ras pomagajo pri procesu planetarnega osvobajanja.

Ženska iz zvezdnega sistema Tau Ceti1:


Spomnim se, da je njen obraz izgledal svilnato gladek. Kot lahko vidite na sliki, so se njene oči nahajale postrani za skoraj 45° stopinj. Če me spomin ne vara, je njena ''ogrlica'' (del njene obleke) rahlo utripala.  





Ženska iz ozvezdja Plejad2 (verjetno iz zvezdnega sistema Tajgeta3):

Njene velike oči so zares izstopale. Čutilo se je, kot da je bila resnično vesela. Ljudje s Plejad izgledajo tako kot ljudje z Zemlje, oni so naša sestrska rasa.    


Moški iz zvezdnega sistema Arktur4:

Videl sem samo levo stran njegovega obraza. Menin, da je to isto bitje, ki sem ga videl, ko sem kot otrok obiskal arktursko matično ladjo enkrat med leti 1993 in 1995. Mislim, da je bil ta svetlomoder sij njegova avra. Obleka, ki jo je nosil, je izgledala tako kot da bi bila narejena iz energije, skoraj zlita s kožo – to je najverjetneje isti princip, kot so ga predstavili v filmu Zelena Svetilka (Green Lantern, 2011, o.p.). In ne, to ni bilo Sivo bitje – v nekaterih mojih sanjah sem tudi videl Sivčke in on nikakor ni izgledal kot oni, imel je popolnoma drugačno telesno strukturo in dušno izžarevanje, čutil sem ga kot zelo miroljubnega, zelo ljubečega,


Moški Modri Ptič:

Ko sem se prebudil sem bi precej presenečen, da me je obiskal Modri Ptič. Corey Goode jih je opisal kot modre, toda ta Modri Ptič je imel peresa, ki so bila dve tretjini rjave in eno tretjino modre barve (konice peres so bile modre). Dovolil mi je dotakniti se njegovega obraza in njegova peresa so bila najmehkejša stvar, ki sem jih kdaj občutil. Ko se je premaknil so njegova peresa izgledala skoraj iridescentna.  Na žalost nimam dovolj digitalnih risarskih izkušenj, da bi pravilno prikazal njegova peresa takšna, kot so bila v resnici (čeprav rišem in slikam že od malih nog, sem se z digitalnim risanjem začel šele pred kratkim in se še vedno učim osnovnih veščin). Morda ga bom nekega dne v prihodnosti, ko bom dovolj izkušen, ponovno narisal.

Povezava do strani Coreya Gooda, kjer opisuje njegovo perspektivo o Modrih Ptičih: https://spherebeingalliance.com/

Poleg teh štirih različnih izvenzemeljskih ras, je bila na sestanku prisotna tudi skupina ljudi z Zemlje, tam so bili samo za varnost, vsi so bili moški (vsaj jaz nisem videl nobene ženske varnostnice).

In prosim uporabite razsodnost, portreti so dokaj natančni, toda več kot možno je, da ne izgledajo natanko tako, kot so prikazani tukaj, saj se je to srečanje v sanjah zgodilo štiri leta nazaj, četudi je to še vedno eno izmed najbolj jasnih spominov osebnega srečanja z izvenzemljani v sanjah.

Za sedaj bi rad ostal anonimen. 


Ker je od nedavnega precej negativnih relacij s pripono ''phile'' (''fil'', o.p.) (v luči nedavnih razkritij v zvezi z obsegom omrežij otroških zlorab), bom spremenil moj psevdonim iz Astrophile (Astrofil – oseba, ki obožuje zvezde, o.p.) v LWStarGazer in hkrati z novim imenom obdržal svoje globoko zanimanje in hrepenenje, da bi ponovno dosegel veliko prostranstvo vesolja. 


Opombe prevajalke:

1 Tau Ceti (τ Cet, τ Ceti, tau Ceti) - zvezda v ozvezdju Kita. Ima navidezni sijaj 3,5 mag. Od Sonca je oddaljena je 11,9 svetlobnih let. Spada med zvezde pritlikavke s spektralnim razredom G8V, tako je spektralno podobna našemu Soncu, čeprav ima le okoli 78% Sončeve mase. Okoli nje kroži 5 planetov. Več na: https://bs.wikipedia.org/wiki/Tau_Ceti in  https://en.wikipedia.org/wiki/Tau_Ceti.

2 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Tajgeta (19 Tauri) – dvojna zvezda v ozvezdju Bika in del zvezdne kopice Plejad (M45). Tvori jo binarni par zvezd, označen kot 19 Tauri A ter vizualno samostojna zvezda 19 Tauri B. Komponenti zvezde A sta poimenovani kot 19 Tauri Aa (uradno imenovana Taygeta, po kateri je poimenovan celotni sistem) ter 19 Tauri Ab. 19 Tauri A je belo-modra  podvelikanka tipa B z navidezno magnitudo +4,30. Spektroskopsko je binarna zvezda in njeni komponenti imata navidezni magnitudi +4,6 in 6,1. Svoji orbiti opravita vsakih 1313 dni. 19 Tauri B, z navidezno magnitudo 8, naj bi bila rumena zvezda, nekoliko večja in masivnejša od Sonca ter oddaljena dlje od kopice Plejad. Tajgeta je od Sonca oddaljena približno 440 svetlobnih let. Ime je dobila po eni izmed sedmih sester iz znane grške mitologije. Plejade so bile hčerke titana Atlasa in morske nimfe Plejone. Ko je bil Atlas primoran nositi svet na svojih ramenih, je Zevs Plejade spremenil v golobice ter nato v zvezde, da bi pomiril njihovega očeta potem, ko jih je lovec Orion neprestano lovil. Ozvezdje Orion zvezdni kopici Plejadam še dandanes sledi. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/19_Tauri.

4 Arktur (α Volarja (α Boo, α Bootes)) najsvetlejša zvezda na severni nebesni polobli in ena od štirih zvezd z negativnim navideznim sijem 0,04m (druge tri so Sirij, Kanop in α Kentavra), svetlejši od nje sta le Sirij in Kanop. Sij Arkturja je manjši od skupnega sija glavnih dveh kompenent α Kentavra, ki sta pretesno skupaj, da ju oko razloči kot samostojni svetlobni vir, tako da je Arktur četrta najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Je druga najsvetlejša zvezda, vidna iz severnih zemljepisnih širin. Zvezda leži v Krajevnem medzvezdnem oblaku, v katerega je stopilo Osončje pred 44.000 in 150.000 leti. Arktur je rdeča orjakinja spektralnega razreda K1.5 IIIpe. Njen spekter je poln emisijskih črt, kar ni značilno za rdeče orjakinje. Oddaljenost zvezde od Sonca je 36,7 sv. l. Zvezda ima relativno veliko lastno gibanje. Že Halley je odkril, da se je njena lega glede na zvezde v ozadju od antičnih časov močno spremenila. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Volar_%28ozvezdje%29 in https://en.wikipedia.org/wiki/Arcturus.

Komentarji

Priljubljene objave