Moja izkušnja prvega stika v sanjah - Hoshino


Moj prvi stik se je zgodil v sanjah. Zgodil se je neke noči proti koncu leta 2017. To je bil stik s Plejadčani.

Hodil sem po hodniku, voden sem bil do sobe, ki je bila velikosti manjše učilnice in je lahko gostila 10 do 12 ljudi. Menim, da je bila ta soba v podzemni bazi. Nato sem bil voden do vrat sobe in zares sem si želel srečati izvenzemeljska bitja.  

Ko sem pogledal v sobo, sem videl tri odrasle Plejadčane. Spomnim se, da je bila ena izmed njih ženska in eden izmed njih starejši moški. Presenečen sem bil, da resnično izgledajo tako kot normalna človeška bitja na Zemlji, prav tako njihov stil oblačenja. 

Z vsakim izmed njih sem se spregovoril, vendar se ne morem spomniti, o čem smo se pogovarjali. 

Potem so me ti trije odrasli Plejadčani predstavili trem plejadskim otrokom, ki so bili na koncu sobe. Nekaj časa sem se igral z njimi in pokazali so mi, kako lahko dvignejo manjše predmete s svojimi mislimi!  

To so bile resnično neverjetne sanje, ki sem jih kdajkoli imel. Od tiste noči naprej si resnično želim, da se Dogodek zgodi čim prej, zato da lahko srečam te Plejadčane tako kot sem jih srečal v sanjah. 

Ali imate kakšne podobne izkušnje iz sanj? Če ja in če jih želite deliti z nami, jih lahko pošljete na sledeče elektronske naslove, mi pa jih bomo objavili na tem blogu. 



Več informacij o tem blogu in o tem, kaj vse lahko delite z nami, je na voljo na tej strani:


Hoshino


Izvorna objava v angleščini: https://www.welovefirstcontact.com/2019/08/my-first-contact-experience-in-dream.html

Komentarji

Priljubljene objave